שאלה למורי נהיגה....

שאלה למורי נהיגה....

אני לומדת למבחן התאוריה עם הספר הכחול של 2004....זה משנה??? השתנו דברים מאז???? כדאי לקנות את הספר החדש????? נכשלתי כבר בשלוש תאוריות...יש קשר לזה?????

Krishi

New member
בטח יש דבר או שניים שהשתנו..

תמיד עדיף ללמוד מהספר הכי מעודכן. האם זה קשור לזה שאת נכשלת? אם הייתי יודע מה הטעויות שלך הייתי יכול להגיד לך..

תראה....

אם הייתי יודעת מה הטעויות שלי הייתי אומרת....למשל בפעם השניה שנכשלתי ידעתי מה היו הטעויות שלי...אבל עכשיו אני לא יודעת....השאלות שנתקלתי בהם לא היו מוזכרות בכלל בספר...בגלל זה אני חושבת שיכול להיות שאני נכשלת בגלל שאני לא לומדת מהספר המעודכן....

adidas88

New member
מה הקשר?

אתה יודע כמה טעויות היו לך אתה לא יודע במה טעית...

Krishi

New member
טוב תהרגי אותי.. חשבתי מחזירים את

טופס אם השאלות.. מה אני אעשה שעברתי תיאוריה ראשונה

adidas88

New member
יוואאוו יא מתלהב!

גמני עברתי ראשונה
אבל יש דברים שפשוט יודעים!

Krishi

New member
חי חי

אז אני כנראה לא יודע. למה חייבים לדעת הכל? אין שכל אין דאגות

aviGODFATHER

New member
לא... אם אני לא טועה כשנכשלים הם רק

רושמים לך כמה טעויות היו לך אבל לא את הטעויות עצמן.

נכון...

בגלל זה אני לא יודעת את הטעויות.... אוף...זה כל כך מרגיז....הלוואי שהיו נותנים את המבחן עצמו...ככה הייתי יכולה להתכוננן יותר טוב.... נראה לי שמורה שלי כבר התייאש ממני....אני לא יודעת מה לעשות...אני די התייאשתי מעצמי!!!

aviGODFATHER

New member
אל תלמדי מספרים

תלמדי דרך המחשב (יש תוכנה בשם "נהיגה נכונה 2004"). מסבירים שם הכל בצורה מעולה ובזכות זה עברתי תאוריה ראשונה.

לגבי התוכנה...

הייתי מאוד שמחה לקבל אותה...בתקווה שזה באמת יעזור ואני יעבור את התאוריה הבאה שלי...(רביעית!!!). אני באמת זקוקה למשהו טוב שיציל אותי....

שכחתי לשאול...

אם אני משתמשת בתוכנה הזאת...זה עולה לי כסף??? ואם כן אז כמה...? ואיך בכלל משתמשים בה? אני אשמח מאוד לקבל "הדרכה" על רגל אחת.... תודה!

aviGODFATHER

New member
אאל"ט יש מורים שמחלקים אותה

אבל לא כולם... אני השגתי אותה דרך האימיול...

שאלה!

אני אשמח אם תסביר לי מה זה לעזאזל אאל"ט... אני רואה את זה הרבה בפורום אבל אין לי שמץ של מושג מה זה!!!!

aviGODFATHER

New member
גם לי זה נראה דבילי...

לא בגלל שהשאלות כ"כ קלות, אלא בגלל שזה החלק הכי קל בכל תהליך הוצאת הרישיון ופשוט חבל לבזבז כ"כ הרבה כסף על זה. צריך ללמוד כמו שצריך ולעבור בפעם הראשונה. ובאמת שעם התוכנה "נהיגה נכונה" הלמידה ממש לא מעצבנת ואפילו נחמדה.

למעלה