שאלה למומחי השמרים - עוגה במלית של פטיסייר

eggplant

New member
שאלה למומחי השמרים - עוגה במלית של פטיסייר

שלום רב, אשמח מאוד לעזרה.
הכנתי עוגת שמרים שבלולים עם פטיסייר מבצק שמרים עלים, בסוף האפייה העוגה ממש מאבדת מהנפח. וברגע שאני מברישה בסירופ סוכר כשהיא עדיין חמה, הסירופ חמים או בטמפרטורת החדר היא ממש מתחילה לקרוס.
נראה לי שהבעיה במלית למרות שהכנתי אותה כמו פטיסייר קלאסי. כאילו שהמלית מתנהגת כמו עוגת גבינה שמוציאים מהתנור ומאבדת נפח וקצת קורסת לתוך הבצק. מישהו יודע איך פותרים את זה? איך מייצבים אותו או דואגים שזה לא יקרה? תודה רבה.
 
למעלה