שאלה למומחים

אלוניס

New member
שאלה למומחים

אני גרה בגרמניה וגיליתי אתמול בזפזופ אקראי ערוץ שמשדר עונות קודמות של סטארגייט. וזה היה פרק שלחלוטין לא זכור לי שראיתי וגם לא הספקתי לראות את הסוף כי כבר עמדנו לאכול ארוחת ערב. הפרק היה על כוכב שבו הם מגלים מתקן שהאור שלו מרתק אותם ומסמם אותם ומי שחוזר בלי גמילה בכוכב מת מזה. ראיתי קטע שבו דניאל מגיע לדום לב וג'ק סוחב אותו על הגב חזרה לכוכב כדי שיתאושש. מישהו זוכר מאיזו עונה זה (+מספר פרק ממש יעזור), כי ממש בא לי לחפש ולראות את כל הפרק. אני חושבת שהם באיזור עונה 5 אבל אני לא בטוחה. תודה לעונים!

nzkiwi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif../images/Emo162.gif../images/Emo9.gif

אתמול צילמתי עבודה קטנה שעשיתי בשביל משהו ושמתי לב כמה שיש בה "סימנים" של סטארגייט. התמונות מצד שמאל מזכירות לי את הפירמידות (גיזה, אבידוס), והתמונות מצד ימין מזכירות לי את ה"טלטאק" - ספינות המסע של הגואולד. זהו

subatoi

New member
נשמע שאתה נהנה ../images/Emo13.gif

(ולא עונה לאי-מיילים
)

subatoi

New member
../images/Emo207.gifחצי../images/Emo32.gif

ב-4400 (חכו, זה קשור, זה קשור) של השבוע, היה מקבץ נדיר של שחקנים מכל מיני סדרות שאני מכיר. כמובן שהיו אלה של 4400 (לא חוכמה, אני יודע
), היה ג'פרי קומבס (
) ממב"כ לדורותיה, האיש והאגדה (והאנטנות
), היתה סאמר גלו מ"פיירפליי" המאאגניבה. ואז אמרתי לעצמי שחסר לי רק נציג את סטארגייט שם, ואז זו היתה ועידת פסגה משולמת
ואז קלטתי אותו. תמיד יש איזה מישהו שיושב איתם בתדרוכים במרכז, ומדי פעם הוא מופיע טיפה יותר. בחיים לא ממש שמתי לב אליו, עד היום, שקלטתי שהוא מזכיר לי את... החייל-ההוא-שראינו-כבר-כמה-פעמים-באטלנטיס-ואני-עדיין-לא-יודע-איך-קוראים-לו (כן, זה אותו אחד שהזכרתי מהפרק של שלשום). זיהיתי אותו כי הוא פשוט דומה לבקט. לשניהם יש פרצוף שמנמן ועם מבנה דומה, ולשניהם יש כרבולת כזו במקום תסרוקת (
). בקיצור, זה היה הוא, הנציג של יקום ס"ג. ואז הלכתי לבדוק בימדב וראיתי שזה אכן הוא, ושהוא היה גם בסטארגייט, בתור אותה דמות: Major Evan Lorne, בפרק Enemy Mine. סתם למקרה שתהיתם

subatoi

New member
נ.ב. קבלתי עוד ציטוט מפי אותו

שחקן לחתימה שלי. אבל פחות מוצלח. אולי יצורף, נראה.

למעלה