שאלה למומחים

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
שאלה למומחים

רציתי לדעת האם יש עונות חדשות של הסידרות הבאות בארה"ב: *נורם *סטיבן ווברס *וניקי אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי

mirikel

New member
אני כמעט בטוחה ש....

כבר הפסיקו לכתוב פרקים חדשים לסדרות האלה. אני הולכת לבדוק את זה ...מייד אשוב

mirikel

New member
o.k אז ככה.....

the weber show - פרק אחרון שודר ב - אוגוסט 2001 norm- פרק אחרון שודר ב - אפריל 2001 nikki-פרק אחרון שודר ב - ינואר 2002. כפי שאתה רואה כל התוכניות ירדו מהמסך באמריקה עכשיו השאלה אם אצלנו בערוץ 3 מתכוונים לרכוש את העונות שעוד לא שודרו כאן או לא.

t-man

New member
תודה רבה לך ../images/Emo6.gif

שיט איזה באסה!!! כאלו סידרות טובות והחליטו להוריד אותם...זה פשע!! בכלל המצב של התוכניות בארה"ב במצב קשה מבטלים תוכניות על תוכנית השנייה שלהם(אם אתם שואלים אותי הפרקים הראשונים של סיינפלד היו גרועים מאוד אבל הם נתנו לה הזדמנות ולכן היא אחת הסידרות הכי גדולות בהיסטוריה)ולא נותנים להם להתפתח וליצבור צופים אני ממש התבאסתי עכשיו

~*~gaL

New member
נורם קומדיה מצויינת

אני מאד אוהבת, יש בה גם את הקסם המופרע של "המופע של דרו קארי". והיו לה איזה 3 עונות, לא הורידו אותה ממש מיד. לא היו צריכים להוריד אותה בכלל!

mirikel

New member
עם דבר אחד אני מסכימה

הפרקים הראשונים של סיינפלד היו באמת ממש גרועים (רובם)

dht16

New member
סיינפלד ונורם

אני יודע כבר מזמן שנורם ירדה וחבל לי . היא לא זכתה למשבצות שידור ראויות בפריים טיים של הימים המרכזיים בערוץ 3 וחבל. שהתחילו את השידור הנוכחי של סיינפלד( שהייה ב20:30) אמרתי אני יראה את כל הפרקים , ממש הכול אבל הפרקים הראשונים היו ממש מבישים ויבשים. ממש לא נהנתי עד איזה פרק 10 - 12

למעלה