שאלה למומחים

דינה1970

New member
למיס קוקי

עכשיו הסקרנות אוכלת את החתול... ממתינה לתגובה בשביל זה אני כאן

כמומחים למערכות יחסים..

המטרה שלך כנראה הרחיקה אותו.. הלחץ כנראה היה חזק מידי כדי שמישהו יצליח לנשום.. אם אחרי כמה פגישות נושא הילדים היה צץ.. חושבת..גם אני היתי בורחת..אפילו יותר מהר.. מה לעשות.. להפסיק להיות לחוצה ולהלחיץ..מתוך הבנה שאנשים בורחים ממקומות ואנשים מלחיצים..ולהנות מהעכשיו ואם.. נושא הילדים אכן בעורקייך..אז חפשי גבר שעדיין איו לו ילדים אבל לא מתחייבת לזה שאם עליו גם תפעילי לחץ של תאריך חתונה וילדים הוא לא יברח.. זה הלחץ הדד-ליין..זה מה שמבריח..<לא נושא הילדים..>

דינה1970

New member
תגובה לאופק דגנית

ראשית, תודה על התגובה
את צודקת במיליון אחוז. אני חושבת שאני לא משדרת לחץ. הבחור פשוט לא טיפש ומאד רציונלי. הוא עשה אחד ועוד אחד. ואמר לעצמו זו בחורה רווקה שמחפשת קשר רציני שפירושו הקמת משפחה לא?! אני לא דיברתי על ילדים לא הזכרתי ילדים לא דיברתי על חתונה או שום דבר בסגנון. הוא כנראה עשה אחד ועד אחד וקיבל רגליים קרות.

הגשמת מטרה

הוא לא ילד בן 20 אם הוא יוצא עם בחורה בת 36 רווקה ברור הוא כי היא תירצה ילד,היא לא צריכה לומר את זה כלל. מצד שני לדעתי צריך להיות מאוד קשוב לצד השני ולא להיות "נעול" אחר המטרה כי אחרי שמשיגים את המטרה (ילד)מתעוררים ומתחילים לראות דברים שלא רואים קודם. וחוץ מזה עדיף לעשות ילד עם אבא מאשר לבד. המטרה היא להיות מאושר ,לקדם את עצמך ,לראות את עצמך מחוייך שמח יותר מאשר עצוב.

דינה לשכוח

דינה את רווקה וזכותך להביא ילדיםלעולם. גבר שלא מבין זאת אין לו מה לחפש במחיצתך ואני מקווה שתמצאי גבר שירצה אותך וגם עוד ילדים

לוטוס22

New member
היי דינה

גם החבר שלי רווק ואני גרושה.רוצה להתחתן ולהביא ילדים.נתתי לו ללכת למרות שעדין אני נזכרת בו והוא בתוך ליבי, אני חושבת שהחבר שלך לא תפס רגלים קרות אלו פשוט כבר היה בכל הסיפור של חתונה ילדים וכו. מה שאני אומרת אם את נעולה כל כך להתחתן ולהביא ילדים כדת וכדין. אין לך הרבה בררות אלו למצוא לך מישהו מתאים יותר. אגב אני לא נשארתי בידידות איתו מפני שהיה קשה לי.והוא התחיל בימים האחרונים להתקשר ואומר שעשה טעות שניפרדנו.ומתחיל לבלבל אותי אחרי תקופה של ניתוק. והסיפור שלנו די דומה. יש כאן חבר פורום בשם יניב קרטר שכתב לי בזמנו על "מבוי סתום"שמאוד נגע בי ועזר לי. תחפשי ותקראי את מה שכתב לי אולי יעזור לך לראות אחרת את הדברים. בהצלחה

ilovbike

New member
החיים פשום

השאלה לדעתי היא לא אם להיות איתו בקשר או לא. השאלה היא מה את מחפשת בחיים? האם את מחפשת להנות או לתפוס משהו ולפנטז איך הוא יהיה האבא של הילדים שלך. קחי אותי למשל אני בן 44 פרוד עם ילד ואני מתכונן להביא לפחות עוד שניים אני אוהב להיות אבא ואני לא רואה בזה כמפחיד ההפך זה מימוש האהבה שלי עם האישה הבאה. החינוך של הילדים השיחות איך לחנך .... האם זה עושה אותי יותר טוב מאדון 46? לא! אם היינו נפגשים והיתה כימיה זה היה עוד נושא שהיה לנו קל בו. הרבה אנשים" ואני עד לפני 6 חודשים, מנסים לירות את חץ הקופידון ואז מזיזים את המטרה או מנסים לשנות אותה. מישהי חכמה למדה אותי לאחרונה שאם חושבים ככה לא מגיעים לאיכות חיים! יותר קל לא להזיז את המטרה אלא ללכת על הקל איפה שאת רואה שהרצונות שלך מתממשים בלי לעשות מניפולציות. זה לא בשמיים רק לפעמים זה מפחיד כי אתה אומר לעצמך: "טוב יש כימיה אז מה אני אעזוב? " אין קשר לדעתי בין כימיה ובין להחביא את הדבר שאת הכי רוצה. החיים קלים מידי אנחנו מסבכים אותם בהצלחה

לוטוס22

New member
ILOVBIKE

אני לדוגמא אוהבת ילדים והייתי רוצה עוד ילד.אבל קשה לי להתמודד עם עוד ילד בגלל שהבן שלי לא ממש בריא.וגם הגיל שלי להתחיל מחדש זה קשה לי. אז מה שאתה אומר בעצם זה תלוי בגבר שהיא הולכת איתו.אצלי זה בגלל שהוא מסורתי וחשוב לו חתונה ברבנות.ועכשיו הוא מבלבל אותי על חזרה לקשר .ואני מצד אחד רוצה להיות איתו.ומצד שני פוחדת ליפגע שוב .כלומר יבוא פתאום שוב שרוצה להתחתן ולהביא ילדים. אז מה אני צריכה לעשות? להמשיך לעמוד על שלי? כי בסופו של דבר זה לטובתו ולטובתי אבל מי מבטיח שהוא ימצא מישהי להתחתן כדת וכדין גם. אני היום בעצמי מבולבלת .

ilovbike

New member
לוטוס היקרה

את יודעת שפרח הלוטוס כאשר בודהא דרך עליו הוא נפתח בין רגע? החרא (סליחה על הצרפתית שלי) שלימדו אותנו כשהיינו קטנים זה שצריך וחייבים להתאמץ ביחסים ולא מקבלים את מה שרוצים בין רגע. הרבה אנשים מרגישים שאם הם לא מתאמצים ונותנים את כל מה שיש להם לא מגיע להם לקבל את מה שהם רוצים בחזרה ומוכנים לוותר על דברים עקרוניים בשביל קצת אהבה או צומי. אני לא אומר שזוגיות זה לא פשרות אבל לא על הדברים שהכי חשובים לך ועוד לחשוב שיום אחד בן הזוג יתן לך את מה שאתה כל כך משתוקק לו. אני אומר שיש בן זוג אחר שיסכים לתת לך את מה שאתה רוצה בלי שתתאמץ ויבקש ממך מה שהוא רוצה בתמורה כי הוא סוחר ביחסים = משא ומתן. לעומת זה יש בני זוג אחרים שאף פעם לא עושים משא ומתן ביחסים ואיתם החיים נראים קשה קשה קשה. האמת שהחיים לא כאלה קשים אם אתה מסכים להתחבר לאדם שנותן לך בקלות. אני עד היום לא הסכמתי. דווקא התחתנתי עם משהי שאת הדבר שהכי רציתי לא הסכימה לתת לי ובמקום ללכת עשיתי איתה שיחות ושכנועים ובקשות וטיפול פסיכולוגי. קוראים לזה פול גז בנוטראל.

לוטוס22

New member
תודה על תשובתך

אני בכל אופן אפגוש אותו היום.פנים מול פנים אחרי תקופה.ואדבר איתו על כוס קפה. כנראה כמו שכתבת הוא מוכן לוותר על דברים עיקרונים לו כרגע בשביל אהבה. ואני עדין יש לי רגשות כלפיו. אז גם לי קשה.ואני לא מוכנה שיוותר בגללי על דברים שחשובים לו.אני פוחדת שזה יחזור שוב הסיפור. אני כבר קבעתי איתו מרוב שלחץ.אז חייבת ללכת. כבר שלושה ימים שמתקשר אלי ואני בהתלבטות.מצד אחד היה לי טוב איתו.אבל אצלנו זה מורכב .אני אשמה שנכנסתי מראש לקשר למערבולת כזו בלי לחשוב. תודה על שכתבת לי

למעלה