שאלה למומחים

דינה1970

New member
שאלה למומחים

ראשית, שלום. חדשה כאן ומרשה לעצמי להתלבט יחד איתכם בסוגיה סוגיתית... אני רווקה בת 36 הכרתי בחור מקסים (מצרך נדיר בימינו) בן 46 גרוש+2 גדולים. יצאנו מס' פעמים היתה כימיה נפלאה ואז...הוא החליט לנתק. כי...הוא לא רואה את עצמו בשנתיים-שלוש הקרובות מתחתן ומביא ילדים. ואני - זו הרי מטרתי- מתה להקים משפחה. מה לעשות? לשכוח ממנו? או להתקשר ולהציע לו להיות ידידים...

galia1962

New member
לשכוח ממנו

למה לך להתקע בקשר שלא יוביל אותך למה שאת באמת רוצה?

להעריך ולתת לו ללכת

ראשית את צריכה להעריך את יושרו. עדיף מאשר היה משחק איתך עוד כמה חודשים. שנית, רצונו של אדם כבודו, תני לו ללכת לדרכו. מקווה שתמצאי את האחד שיגשים את חלומך וידע להחזיר לך את התקווה .

יערית

New member
ידידות זה נחמד-חמוד לאללה:)))

אבל אם היה מספיק כן לומר לך את ציפיותיו למן ההתחלה,כדאי שלא תחשבי שמשהו ישתנה בעתיד אלא אם כן יקרה מהפך וגם זה קורה{מניסיון של האקס שלי}. ולגבי זה שאת מתה להקים משפחה,ראשית כדאי שתחיי בשביל להקים משפחה:) ושנית,לא מקימים משפחה בכל מחיר ובטח לא בגלל הגיל התרגיל והרכבת. בהצלחה בידידות

naama78

New member
את...

רוצה להיות ידידה שלו? אם כן- תתקשרי, בשם ה"ידידות", רק תזכרי שהוא לא "ישרת את המטרה שלך"! אם נראה לך שהקשר הידידותי, לא יהיה נכון, לא יוביל לשום מקום וסתם יגרום למפח נפש- נתקי את הקשר והתקדמי הלאה להגשמת המטרה.

לדעתי בהחלט להיות ידידה

כולם מצהירים הצהרות אבל המציאות חזקה מהכל.אם יהיה לכם טוב ביחד גם המטרות יתאימו בסופו של דבר.אל תוותרי על הלב כי אם הוא יפעל גם המציאות תתיישר לפיו ואז כל ההצהרות שלו שלדעתי נועדו בעיקר להגן עליו כביכול ישתנו.

דינה דינה ברזילי...

מתוקה הקשיבי, יפה שהכרת בחור מקסים אבל את יודעת, זה לא מספיק מקסימות בשבילך. את צריכה מישהו חזק שלא יתקפל לך אחרי מס' פעמים. מישהו לבטוח בו, הבינאדם תפס ברכיים קרות. שאלה לי אלייך? בא לך לשרוף כמה שנים בלי להגיע למשפחה? אם כן והוא שווה את זה תתקשרי אליו דברי עם עצמך - כי בסוף היום זו את שתצטרכי לתת לעצמך דין וחשבון.

t o t a l

New member
רגליים קרות - ככה אומרים

קורא אותך וחושב לעצמי, האם זאת לא בדיוק הגישה שמניבה משפחות דפוקות ומערכות יחסים לא מוצלחות... הלחץ הזה- משפחה חדשה בכל מחיר. "להגיע למשפחה - היעד הנשגב" לי, זה לא מרגיש נכון.

צודק!!!

אבל זה מה שהיא רוצה! אם היא היתה רוצה אחרת גם אשריה. רק היא יודעת את אשר חפצה נפשה בסוף היום. הייתי אצלך בבלוג הגבתי אהבתי.

דינה1970

New member
total יקר

אין בכלל כוונה להגיע למשפחה בכל מחיר. השאלה היא: האם להמשיך להיות עם הבחור בקשר למרות הצהרותיו מלכתחילה כי הוא לא מתכוון להתחתן בקרוב. לעומתי שבגדול בימים אלו מרגישה בשלה להקמת משפחה ומחפשת את אותו הבחור המתאים שאיתו אעשה זאת יחד. כמובן לא בכל מחיר.

t o t a l

New member
יודע מה אני הייתי עושה במקומך

למה שלא תעשי ילד לבד? תגמרי עם זה. תעשי את מה שהטבע יעד לך, את מה שבוער בעצמותייך, את מה שאת חייבת לעצמך. אח"כ תהיי פנויה להכיר בן זוג. [להבדיל מלהכיר אבא לילדייך - בחירה אחרת לחלוטין]. ובינתיים... לא הייתי מנתק קשר עם אף אחד שמוצא חן בעינייך. החברים האלו שאנו אוספים על הדרך, הם מתנות נהדרות של החיים.

דינה1970

New member
עוד שאלה אליך total

ברור שיש הבדל בין בן זוג לבין אבא לילדיי (זה חלק מה"בעיות" שלי שהרבה דברים ברורים לי) חושבת גם על לעשות ילד לבד. אבל זו לא משימה קלה מכל הבחינות. ועדיין בא לי לעשות אותה בזוגיות. אני לא ניתקתי את הקשר. הוא עשה זאת "כביכול". סיימנו את השיחה הטלפונית בכך שאני צריכה לחשוב על מה שהוא אמר. אז מה אתה אומר להתקשר? ומה לומר?

לא טוטאל...אבל אענה..לפחות אנסה..

נהפוך את המצב.. אני בגילך עם 2 ילדים..אני לא רואה את עצמי מביאה עוד ילד לפחות לא בשנתים שלוש הבאות..>שימי לב..זה לא "לא מוחלט!"> במקרה ואצא עם רווק..מה שבדר"כ נמנעת..רק בגלל נושא הילדיםוכל המלווה לכך.. <מסתבר זה עובד לשני הכיוונים>..אדע..שבבוא הזמן נושה הילדים יצוץ.. אם הקשר ילך ויתחזק.. אז מה..לוותר עליו כב-זוג..במיוחד אם הוא טוב לי..? לא יודעת..הויתור יהיה קשה מידי..

t o t a l

New member
בטח

תקשרי. הרי הוא עושה לך את זה big time. מה לומר? שאת חולה על התחת שלו ולא בא לך לוותר עליו. בהצלחה

למעלה