שאלה למומחים

• פותח הנושא hag
  • פורסם בתאריך

hag

New member
שאלה למומחים

שלום לכולם! שיניתי את הגדרות הזיכרון הוירטואלי במחשב שלי במקום ש-WINDOWS ינהל אותם אוטומטית קבעתי כמה זיכרון וירטואי להקצות. מאז יש לי בעיה שכל פעם שאני פותח תיקייה ולא משנה באיזה כונן וגם כאשר אני פותח את "המחשב שלי" הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: ייתכן שפקד ACTIV X בדף זה לא יהיה בטוח לביצוע אינטראקציה עם חלקים אחרים של הדף. האם ברצונך לאפשר אינטראקציה זו? כן לא מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? מקווה מאד שתעזרו לי ותודה מראש חגי

philips

New member
קצת אלימניציה

1. איזה מערכת הפעלה? 2.כמה מקום פנוי ב HDD כמה זיכרון וכמה וירטואלי הגדרת לו 3. נסה לחזור לניהול אוטומטי - מה קורה? אילו תוכנות מותקנות אצלך...מלבד אופיס ומשחקים ו IE.. האם התקנת משהו לאחרונה נסה להריץ SFC וחזור לכאן עם התשובות...בהצלחה

hag

New member
למה אתה מתכוון?...

מה זה SFC? ודרך אגב החזרתי את האפשרות בחזרה לניהול זיכרון וירטואלי ע"י WINDOWS. יש לי בכונן C עוד 5 ג´יגה בייט פנויים ואני הקציתי לזיכרון וירטואלי 1024 מ"ב. דרך אגב תודה על עזרתכם

led

New member
לגבי שאלתך

מומלץ לא להתעסק אם הגדרות ניהול הזיכרון של ווינדוס אם כבר ע שית זאת ואתה מקבל התראה של אקטיס x אז תמיד תסמן לו את האופציה הראשונה וזה הכול לשרותך תמיד ....לד

AfiComp

New member
נסה את זה...

קליק ימני על האייקון של IE (זה שעל שולחן העבודה)=>מאפיינים=>אבטחה=>לחץ על "שחזר ברירת מחדל" בתחתית החלון. מקווה שזה סייע לך במשהו... בהצלחה, AfiComp

למעלה