שאלה למומחים!

esterik24

New member
שאלה למומחים!

רכשתי דגם של אייפוד שיצא לאחרונה לשוק והוא ה- IPODּHP ממה שהבנתי שתי החברות שלבו כוחות משום שאפל רצתה להיכנס לשוק המחשבים האישיים ו HP רצתה להיכנס לשוק הנגנים הדיגיטליים. המכשיר הוא מהדור הרביעי והוא זהה למכשירי הדור הרביעי הרגילים משום שאפל היא עדיין זו שמייצרת אותם וHP רק משווקת אותם ומוסיפה את תוכנת ההתקנה שתומכת גם ב"חלונות". האם מישהו שמע על העניין ויודע לתת לי עוד פרטים? האם יש הבדלים שאיני מודעת אליהם? אחרי בירור מעמיק נדמה שההבדל היחידי הוא הסמל של HP שמופיע סמוך לסמל של אפל בצד האחורי של המכשיר.

לפי מה שידוע לי

ההבדל היחידי בין הhPod לבין הiPod הוא שאת הi מייצרת אפל ואת הh מייצרת אפל וההבדל בינהם זה באמת רק הלוגו של HP+אפל מאחורה אה, ולמקרה שקנית אותו בחו"ל, תשמרי את הקבלה כי יש אחריות בין לאומית ובמקרה הזה-האחריות היא של *שחכתי איך קוראים ליבואנית של HP בארץ* במקום של "ידע"

esterik24

New member
לפי מה ידוע לי....

אפל היא עדיין זו שמייצרת את הדגם, ו HP רק אחראית על השיווק ועל הוספת התוכנה. זה לפחות מה שהבנתי אחרי מחקר מקיף באינטרנט באתרים המתמחים באייפוד. האם אני יכולה בבוא הזמן להחליף את הבטריה הפנימית לבטריה הרגילה של הדור הרביעי? ועוד שאלונת: האם יש אתרים או חנויות בארץ המוכרים את הנרתיקים המגנים על האייפוד, או שאצטרך להזמין אותם מחו"ל?

למעלה