שאלה למומחים

shnitznitz

New member
שאלה למומחים

יש לי הצעה לקניה של 2 צלחות ממישהו שיורד מהארץ מדובר על 2 צלחות, אחת 1.8 מטר עם 2 LNB והשניה 1 מטר עם LNB 1 עם המערך הזה הבחור נותן לי SET-TOP של SKY, השאלה שלי היא, מה המחיר הסביר לציוד הנ"ל בהנחה שהוא יד שניה, כמה יעלה לי להביא איש מקצועי שיתקין לי את הצלחות? האם אני יכול לבצע זאת לבד ולחסוך את עלות ההתקנה? והאם הSET-TOP של SKY מתאים גם לקליטה של ערוצים אחרים מלבד SKY? תודה מראש

shnitznitz

New member
תשובה ושוב שאלה

בשביל זה אני שואל את חברי הפורום מה אני יכול לעשות, בשביל התחלה תספק אותי קליטה של ערוץ 2 ו 10 (אני מניח שזה יהיה הרבה יותר איכותי מאנטנהרגילה) ואחכ אני אמשיך הלאה. מה לדעתך המחיר הסביר לתשלום על ציוד כזה? (הפרטים בהודעה הראשית)

ובן כמה הציוד הזה בכלל ? ואיך אתה

אמור לעדכן את הכרטיס ( שללם דמי מנוי) לסקיי ? המקלט של סקיי לא שווה לשום דבר פרט לקליטת החבילה עצמה ( כמו זה של יס) צלחת של מטר לא שווה יותר ממאתייםש קלים ( במקרה הטוב, אלא אם היא מאלומיניום - מה שבספק רב וכנ"ל גם לגבי הצלחת הגדולה יותר. מרביתן הצלחות הנמכרות בארץ הן מפח ולא מאלומיניום -מטעמי החיסכון של הצרכן הישראלי המצוי שמוכן לשלם מייד מעט ואחר כך משלם הרבה בשביל להחליף....) אם אתה לא מתכוון להשתמש בצלחת לקליטת סקיי, אז כל העסקה לא נשמעת מציאה גדולה והוצאה מיותרת ( בגללש הכל משומש).

למעלה