שאלה למומחים

פיתקי

New member
שאלה למומחים

מה הטיפול שיכולה הרפלקסולוגיה להציע לנשים עפ בעיות פריון מלבד הפגת המתחים? (הכוונה למשל לנשים עם ביוץ לא סדיר או בעיות בהשתרשות העובר וכו'..) ידוע לי שדיקור סיני נוחל הצלחות אבל מה עם הרפלקסולוגיה? בתודה פיתקי

0 אור 0

New member
טיפול אמיתי

פיתקי שלום, הרפלקסולוגיה, כמו שיטות הוליסטיות אחרות, עוסקת באיזון מלא של האדם. הטיפול ברפלקסולוגיה הינו טיפול מלא באדם (ולא בבעיה), יחד עם זה ניתן בסדרת טיפולים לשים דגש על איזון וחיזוק המערכת ההורמונלית כולה. במקרה שהבעיה אינה מכנית, יש לרפלקסולוגיה הצלחות רבות. יחד עם זה, חשוב לציין שהעבודה הינה עמוקה ולכן לעתים איטית מאד. אני יכולה להעיד על עצמי, שהגעתי לרפלקסולוגיה תחילה כמטופלת ורק אחר כך למדתי את התחום. במקרה שלי הגעתי במצב של חוסר איזון קשה מאד של המערכת ההרומנלית (תת פעילות של בלוטת התריס, ללא מחזור ועם תופעות שונות) - התגובה לטיפול התחילה רק לאחר מספר חודשים ותפעול של כל מיני מערכות רק לאחר למעלה משנה. לעומת זאת, בסוגי בעיות מסויימים וכן אם הבעיה היא חדשה יחסית ועוד לא הספיקה להתקבע - יכולה להיות הצלחה "מטאורית" כבר לאחר מספר טיפולים. היתרון הגדול של הרפלקסולוגיה הוא בכך שמעבר לטיפול בבעיה עצמה, את מתחילה תהליך שמעלה אותך על פסים חדשים מבחינה גופנית ורוחנית כאחד.

avorly

New member
פיתקי, ברוכה הבאה בצל פורומינו

רפלקסולוגיה היא אכן שיטת טיפול הוליסטית, אך יש התמקצעות (שנלמדת רק בשנה שלישית של הלימודים) בכמה תחומים. אחד התחומים הוא בעיות פיריון למיניהן, אצל גברים ונשים כאחד. בהתמקצעות זו לומדים/ות המטפלים/ות את כל ההקשרים של בעיות הפיריון ואיך ניתן לעזור בזמן טיפול מערבי בעזרת רפלקסולוגיה. ידוע לי על לא מעט מטפלים/ות בארץ ואשמח להעביר לך שם במסרים, אם תהיי מעוניינת. אשמח לענות על עוד שאלות.

למעלה