שאלה למומחים

• פותח הנושא dadi1
  • פורסם בתאריך

dadi1

New member
שאלה למומחים

ברצוני לדעת האם מישהו כאן מכיר חברה שעוסקת בבדיקות חשבונות בנק וגביית עמלות לאורך השנים ללקוחות פרטיים? ראיתי בטלויזיה לפני יומיים כתבה בעניין ושם גם ציינו שהשכר לחברות הללו משולם רק בצורה של אחוזים ממה שהם הצליחו להוציא מהבנק. תודה מראש דדי

dadi1

New member
חשבתי..

שהמומחים יוכלו לפרט יותר.אני מדבר על חברה שבודקת את כל הפעולות הבנקאיות שהלקוח ביצע במהלך השנים, ובודקת את ההתאמה בין פעולות אלו לבין העמלה שנגבתה ממנו על ידי הבנק. אני יודע שיש חברות שמתמחות בעיקר בתחום זה והן לוקחות אחוזים מהכספים שהם מצליחים להחזיר ללקוח, וזה לא מעט. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה

דור לוי

New member
בדיקת ריבית

חברה טובה, שיודעת להכין אותך גם לתהליך תביעה יכולה לעזור לך רבות. מעת לעת קוראים בעיתונות על משפטים מוצלחים או הסכמי פשרה טובים עם הבנקים. יש כמה חברות שעוסקות בנושא - כרגע לא זוכר שמות. לא יכול להמליץ לך עליהן. ראיתי המלצה בפורום בנק מול לקוח, אבל קח בחשבון שאתה אף פעם לא יודע מי הממליץ... זו יכולה להיות גם פרסומת...

dadi1

New member
למה מעט מאוד אנשים

נעזרים בשירותים של חברות אילו? למה אתם לא נעזרתם בהם? האם באמת החברות האלה לא ובות תשלום אלא רק אחוזים מהכסף שהן מצליחות להוציא מהבנק?

דור לוי

New member
כי בסכומים קטנים המאמץ לא שווה

נניח שבדיקה תמצא שחייבו אותך ב 1000 ש"ח מיותרים. כמה יעלה לך עו"ד? ומשפט? והזמן והריצות לטפל בכך? הדבר משתלם בעיקר לעסקים ולמקרים של חובות גדולים. ייתכן שגם ללוקחי משכנתאות גדולות, אך אישית לא בדקתי תסריטים כאלו. לכן לא אוכל לאמר לגבי הסדרי עבודה עם חברות כאלו. בכל מקרה שלא יובן לא נכון: ניהול נכון של חשבון הבנק יכול לחסוך הרבה כסף גם ברמה הפרטית שלך ושלי.

למעלה