שאלה למומחים...

0צחי0

New member
שאלה למומחים...

ישנו סרט די ישן שתוכנו בעיקר גלישת גלים כמובן. הסרט משנות ה-80 שלדמות הראשית בסרט קוראים: "קהונה". מישהו מזהה את שם הסרט? אני חושב שזה משהו עם "חוף". תודה. צחי.

em emo

New member
יש תסרט

החוף הצפוני אבל לא נראה לי שזה זה אני לא זוכר ממש באנגלית the north shore

BADbob

New member
תשמע אחי

לא יודע אבל כהמ שאני יודע תתקנו אותי אם אינ טועה לבשנות ה80 עוד גלשו אם לונגבורדים ככה שאם אתה שואל כי אתה רוצה לראות את זה אז זה לא ממש מתאים

Cyb3rManiak7

New member
אם כן...

ב- Point Break יש את Bodyzapha... יכול להיות שהתבלבלת בשם? בכל מקרה זה סרט אדיר.

loquado

New member
קהונה

-מושג מהמיתולוגיה הפולינזית. הגלישה שם היתה פעם עניין דתי -תתארו לכם...

General bozaglo

New member
יש סרט שניקרא "נקודת פריצה"

עם קיאנו ריוס אבל אין שם דמות שקוראים לה "קהונה" יש שם דמות שקוראים לה "בודהי" מקווה שעזרתי .....

Eric Foreman

New member
הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי

ודרך אגב הסרט הזה התחיל לי את הטירוף לגלישה

HaCHu

New member
כנסו כל המבינים.........

מאיפה אפשר להשיג את הסרטים המעולים האלה כפי שהובהרו פה? האם חייבת קנייה או אפשרות להורדה מהרשת? ואיפה? תודה ויום טוב

TKone

New member
תוריידדדד!!!!

Blue Crush יש בדוק!! point Breake זה ממש ממש ממש נדיר למצוא! אני מצאתי רק אצל מישו אחד שהורדיד ממש לאטט וגם זה היה בפאקינג צרפתיתי!! big wednesday בטח יש

Cyb3rManiak7

New member
יש לי אותו!!!

פאקינג ישבתי שלוש חודשים על ההורדה הזו! אבל זה היה שווה את זה. אם מישהו רוצה את זה שיגיד לי. אין לי חיבור מהיר מדי, אבל אני מניח שב- 7k תוך יומיים שלושה תוכלו להנות ממנו.

TKone

New member
מה יש לך?? Point Break?????????

איך זה זה טוב? או שהתכוונת לבלו קראש ואז זה לא מעניין אותי כי ראיתי את זה איזה 40 פעם.. רציני אבל!! 40 פעם בערך! אני כבר יודע כל מילה בעל פה! יש לי את הפס קול ובכלל אני פשוט אוהב את הסרט... זה מראה את האווי כמו שהיא יענו בקז'ואל..

loquado

New member
נקודת פליצה

זה סרט הוליוודי שיש בו קצת גלישה. זה לא סרט גלישה. אם אתה מחפש גלים זה לא העניין בדיוק... כנס לאמזון או לאתרי גלישה רציניים www.suerfing.com וחפש שם סרטים לקניה. -או דרך סטימצקי או דרך חנויות גלישה שמחזיקות סטוק קטן.

TKone

New member
נוו נקודת פריצה זה point breake

פשוט בעברית... אומרים שזה סרט טוב אבל הוא דיי ישן!

למעלה