שאלה למומחים

צוות Kuss

New member
שאלה למומחים

מי שאין לה אקרדיטציה ולא חברה ב-OGAY האם גם יכולה להכנס ליורוקלאב? או שאבוד לה?

צוות Kuss

New member
אני? פחחחח הצחקת אותי. כל כך לא לרמה שלי. שאלתי בשביל ידידה

רגע, אתה בטוח שאני... אהה שידידה שלי לא תוכל להכנס? חבל היא ממש ציפתה לחוויית אירוויז מקסימלית. זה לא פייר! מי יכול לעזור לי... אהה לה בזה?

mor873

New member
כל פעם אותו דבר חיסיון מוחלט

שוב לא חשבתי על אקרדיטציה ליורוקלאב ,ככה לא היה לי ביוון . אי אפשר לעלות פוסט שנירשם רק אחרי שההרשמה סגורה . חבל מאוד !!!

צוות Kuss

New member
אני לא הפכתי לחבר OGAY ולכן גם אני מגשש באפילה

אבל יש דברים שיותר מעניינים אותי וכאלה שפחות ואני מאמין שלאן שארצה להגיע - אגיע בדרך לא דרך.
מסיבות עיתונאים, חדר עיתונאים, חזרות ראשונות ושניות, וכיוצ״ב - לא מעניין אותי
יורוקלאב, יורוקפה ויורווילג׳ - כן מעניין אותי. אין דבר כזה שארצה להופיע ולא יתנו לי. תנסו אותי, נראה אם יש לכם אומץ.

אני סומך על יורובוי שיכין לנו מדריך מפורט של כל האירועים לקראת שבוע האירוויז.

mor873

New member
חברי OGAY לא מקבלים

מבירור שערכתי רק מעטים מקבלים ובארץ אין חשיבות לכך כי יהיו מספיק אירועים פתוחים לקהל בחנים או בתשלום. גם אותי לא מעניין מסיבות עיתונאים או מסיבות פרטיות ככה שזה פחות חשוב.
&nbsp
&nbsp
שהייתי ביוון הכל היה רק סביב היורוקלאב חוץ מזה לא היה כלום וזה היה ממש מבאס.

צוות Kuss

New member
הנה הפרסום לגבי היורוקפה אם זה מעניין מישהו

https://www.instagram.com/p/BvEMq7LnYyl/

פייר? אחרי שהתעמקתי בזה נראה לי שאוותר. ללכת למסיבות שפתוחות לקהל הרחב זה כל כך אבל כל כך לא לרמה שלי. אם אני לא מוזמן VIP אני אפילו לא אטרח.

babyface19

New member
ממה שאני הבנתי תהיה מכירת כרטיסים ליורוקלאב , אבל....

קיבלתי המלצה חמה על היורוקפה שהולך להיות שם יותר מעניין מהיורוקלאב.
צריך רק לעקוב אחרי הפרסומים.

צוות Kuss

New member
מה זה היורוקפה?

לפי מה שהבנתי היורוקלאב ימוקם בנמל תלאביב. האם גם היורוקפה ימוקם שם?
אין לי חברים חובבי אירוויז ואני לא חבר בקבוצות פייס אן במועדוני מעריצים לכן אשמח אם יעדכנו גם כאן בפורום בזמן אמת על כל האירועים בשבוע האירוויז.

babyface19

New member
ממה שאני הבנתי יורוקפה ימוקם באומן 17, וגם.....

האירועים שלו יהיו בשבוע התחרות בתאריכים 12-18 במאי, ויופיעו המון אומנים מרחבי אירופה שהשתתפו בעבר בתחרות האירו'.
הארגון של אירועי יורוקפה הוא שיתוף של OGAE ישראל וחברת ההפקות VIVO.
אני מאמין שגם מי שאינו חבר במועדון OGAE ישראל יוכל לרכוש כרטיסים כדי להיות באירועי יורוקפה.
אם אתה רוצה עוד פרטים בעניין אז תתכתב בפייסבוק עם מנהל מועדון OGAE ישראל.

Uri04

New member
אפשר להבין אחת ולתמיד מה זה הקרדיטציה הזאת?

זה איזה שם קוד של מועדון אקסקלוסיבי כלשהו? מלא אוחצ'ות בסביבה שלי מדברות על זה אבל לא נוקבות במידע קוהרנטי כלשהו.

צוות Kuss

New member
תג של עיתונאי שמאפשר לך להכנס לחזרות הראשונות ולמסיבות עיתונ

אים, לחדר העיתונאים, ולכל מני אירועים כמו מסיבות של המשלחות, יורוקלאב, יורוקפה, יורותה, ויורומיצשסק. אתה גם תוך כדי מתעלק על הזמרים ומצטלם איתם. לי באופן אישי אין עניין להצטלם עם אף זמר ובטח שלא לשבת במסיבות עיתונאים. אבל ליורו-משקאות כן הייתי רוצה ללכת, וכמובן גם ליורו-ווילג׳ שם הכניסה היא חינם לכל אדם.

נטלייי

New member
אקרדיטציה בעיקרון זה תג עיתונאי

גם באירועים אחרים יש אקרדיטציה לעיתונאים.
יש גם אקרדיטציה של חובבים שזה לא ניתן הרבה בד"כ.
ועוד אופציה להשיג אקרדיטציה היא להתנדב בהפקת האירוויזיון

Uri04

New member
'בנתוס. תודה לכם על ההסבר

בסוף קניתי כרטיסים כמו איזו פשוטעע, אז האקרדיטציה שמדיטציה כבר לא ממש תעזור לי ��

צוות Kuss

New member
אין קשר בין הדברים

יש מלא שיש להם אקרדיטציית עיתונאי ואין להם כרטיסים למופעים עצמם - כמו חברי וויוויבלוגס שבעת הגמר יושבים בחדר העיתונאים וצופים בגמר האירוויז במסך. כרטיסים למופעים זה דבר אחד ואקרדיטציה לאירועים הנלווים זה דבר אחר.

למעלה