שאלה למומחים כאן

ערני100

New member
שאלה למומחים כאן

מישהו יכול להסביר לי את כל המושגים האלה של?: LUMA MATE chroma key---אני יודע מה זה.......אבל מה זה הלומה..והמטה... מתי צריך להשתמש בזה?? אני מאוד מקווה שיש כאן מקצוענים.. תודה

datnyc

New member
אם התכוונת לKEY אז

LUMA KEY או בשמו המלא LUMINENS חותך את השחור או הלבן מהתמונה. MATE אחרי שאתה חותך את הKEY יש לך אפשרות לצבוע אותו בצבע אחיד MATE ולהלן דוגמה אתה מצלם צללית של רקדנית על קיר לבן חותך את הלבן ואת הרקדנית השחורה צובע באדום קיבלת רקדנית אדומה על איזה רקע שתרצה

ערני100

New member
אוףףף..לאא מבין את זה.!!!!!!!!!!!!!

למה אני צריך את ה LUMA...אם אני יכול לחתוך את הלבן עם "הכרומה"?? אם אני מקבל רקדנית שרוקדת על קיר לבן מאחוריה...(כאילו זה הרקע שלה נכון????)........אז אני שם את הקטע וידאו הזה ב V2 ..... ואז אני גורר לשם את ה CHROMA KEY...(אני עובד על האויד) ואז אני בעצם קיבלתי את הדוגמנית לבד..בלי שום דבר מאחוריה. ואז אני יכול מתחת לקטע וידאו הזה....ב V1 ..לשים רקע של שמיים....(הרי יש השתקפות בגלל הכרומה קי ששמתי...) ואז קיבלתי....רקדנית על איזה רקע שאני רוצה. אז אני עדיין לא מבין למה אני צריך את ה LUMA?? או ה MATE??? אשמח שתסביר לי שוב------בבקשה

datnyc

New member
טוב אז ככה...

קודם כל אתה לא צריך כלום, שאלת מה זה והסברתי, עכשיו כשאתה עובד על אויד הבנתי מה השאלה, הנה התשובה כרומה - הכרומה חותך צבע, בדרך כלל ירוק או כחול אבל אפשר גם סגול או אדום לומה - חותך בהירות שחור או לבן מייט באויד בלבד מזהה את האלפה וחותך אותה

למעלה