שאלה למומחים כאן

פברואר2

New member
שאלה למומחים כאן

אמא שלי, שתהייה בריאה, חייבת את האודם שלה צמוד צמוד על השפתיים לא זזה בלעדיו ועכשיו, רגע לפני ניתוח (והיא כנראה תישאר שם הרבה זמן) הדבר המטריד ביותר אותה זה...איזה אודם מחזיק הכי הרבה על השפתיים ולא יורד הרבה זמן? אתם יודעים על משהו טוב?

השאלה מעולה

ואפשר בשמחה לפתוח בדיון על שפתונים עמידים, אבל רק הערה קטנה בנוגע לניתוח - קודם כל - בריאות! דבר שני - אני לא בטוחה שיאפשרו לה להיות מאופרת במהלך הניתוח. חשוב לראות את צבע השפתיים (למקרה של הכחלה חס וחלילה)

דורי56

New member
אודם../images/Emo25.gif

קודם המון בהצלחה ובריאות לאמא שלך. לגבי אודמים עמידים אני יודעת שיש אודמים שמחזיקים בין 12- 24 שעות מיועד לנשים דתיות שלא מתאפרות בשבת (הצבע של האודם הוא ירוק או צהוב אך כשמורחים על השפתיים מקבל צבע אדמדם יפה.) כמובן שאסור להכנס מאופרת לניתוח.

דורי56

New member
בוקר טוב לך../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני לא השתמשתי באודם הזה. ראיתי בחנות ושאלתי מהזה האודם הירוק אז הסבירו לי . המווווווןןןןן חיבוקים לך ובוקר נהדר.

פברואר2

New member
אז אמא שלי אמרה...

שהיא שמעה על הירוק הירוק הזה וזה מכיל חומרים לא בריאים מאוד .... קשה לרצות אותה, כשיש איזה רגע של "לא בריא" ברקע

דורי56

New member
שאלתי וזה נכון

שאלתי את הבת שלי (היא עבדה באיילמקיאג)ואמרה שכל האודמים העמידים (כמו הירוקים ) הם מכילים חומרים לא בריאים. היא הציעה (אולי את כבר יודעת) לשים שכבת אודם על זה פודרה ושוב אודם (אפשר מספר שכבות) זה מחזיק מעמד בהרבה מהרגיל.

פברואר2

New member
אתם לא מכירים את אמא שלי ../images/Emo13.gif

בניתוח הקודם, היא לא אמרה לי שלום אלא מיד אחרי ההתאוששות שאלה כולה מטושטשת: איפה האודם? חייבים למצוא לה אודם שמחזיק מעמד (בטח אחרי, אבל מיד אחרי הניתוח
) אודם לדתיות? לא שמעתי על זה (לא חוכמה אני גם על אודם רגיל לא שומעת...חחח)...איך קוראים ומי היצרן? אפשר להשיג גם בפארמים השונים?

דורי56

New member
אודם

אני באמת לא יודעת את שם היצרן או איפה ניתן לרכוש אולי תשאלי בפארמים. יכול להיות שיש גם בביוטיקייר. אני גם אבדוק.

פברואר2

New member
היא התרגשה מאוד

התאהבה בך מהרגע ההוא שהייתי איתך בטלפון היא לצידי והכתבה עליך על השולחן והיא גם מקווה שתחכימי אותי בענייני איפור ותשומת לב לחיצוניות שלי

בוקר טוב אהובתי !!!

כפריקית של איפור (פולניה או לא...) אני גם מאלו שאוי-אוי-או אם הליפסטיק ידהה או רחמנא לצלן ימחק לי, כולל בניתוחים (למרות שאסור), אז הגעתי למצב שקודם כל עשיתי איפור קבוע, אבל גם זה לא הספיק לי והמשכתי לכוון הגלוסים העמידים למיניהם והגעתי ל- glam shine 6 של לוריאל. הוא מספק את הסחורה לפחות לכמה שעות טובות והוא אחלה. קיצור- מומלץ. לגבי הסטיקים יש כל מיני , אני פשוט התבייתתי על החמוד הזה של לוריאל ולא מחליפה סוס מנצח.... אם בהמשך "אפגוש" עוד שכיות חמדה- אעדכן... ולך במיוחד ...נשיקה ענקית. דברי איתי.

פברואר2

New member
וואוו...נתת לי רעיון

אולי אני אגייס את אחותי ואחי ,ואם זה לא סכום בשמיים, אולי ניתן לה מתנת יומולדת איפור קבוע סיפרתי לה על הסוס המנצח שלך...ייבדק על ידה

המחיר לא בדיוק בשמיים, אבל...

קחי בחשבון ששפתיים זה לא סימפטי ודי כואב, גבות לא כואב בכלל ועיניים (איי ליינר) זה מפחיד אבל לא כואב. שוב- שפתיים זה כואב. אין לי מושג איך אני בפעם אחת עשיתי הכל... שפתיים + גבות + עיניים, אבל התוצאה שווה הכל!!! חוץ מזה שהילדים צוחקים עלי שאני מאופרת טיפ-טופ גם במקלחת ובים, אבל זה העיקרון- לא?.... נשיקות בייבי!

nwperson

New member
טוב, אז קודם כל..

יש לך את פורום איפור וציור גוף, במיוחד לשאלות כאלו
ובתור אחת חולת איפור, יש לך 2 אופציות עיקרות, שהן הכי מוצלחות: רבלון, הקולורסטיי העמיד ל 12 שעות, בלי הנחה יעלה משהו בסביבות המאה ש"ח, אבל תמיד תמיד תמיד יש מבצעים בפארמים - לא לקנות בלי!! מאק, שפתון פרולונגר וויר, עולה בסביבות 110. ויש גם את מייבלין שהוציאו עכשיו שפתון עמיד, אבל לי אין מושג, כי הם חברה שעושה ניסויים בבעלי חיים, ואני מתרחק מהם כמו מאש.

רק קפצתי... וסליחה שאני נדחפת!

אני [בתור דתיה]שמה בשבת אודם ועל זה עפרון אדום, על זה פודרה,ושוב אודם.זה מחזיק מעמד הרבה זמן! ורפואה שלימה לאמא שלך!!!

פברואר2

New member
אז ככה...

אמא כבר אחרי הניתוח ומזל שלא מצאנו את האודם האולטימטיבי
כי היא כל הזמן עסוקה בלחפש אותו ולמרוח ולקטר על האודמים שלא מחזיקים מספיק מעמד כך שאין לה זמן להתעסק עם הכאבים
מסרתי לה את פטנט הפודרה...תודה

למעלה