שאלה למומחים באמת

yoavbens1

New member
שאלה למומחים באמת

שלום, מאז עברתי ל-WINDOWS SERVER 2003 בשרת ה-WEB שלי אני לא מצליח לפתוח קישורים עם סיומות של LNK,URL וכול.. דרך הדפדפן , אני מקבל שגיאה שהדף לא נמצא (HTTP 404) אני כמעט בטוח שזה קשור לאבטחה בשרת רק שאני לא יודע אפא לנטרל/לאפשר את האופצייה הנ"ל בשרת ה-WEB שלי. למישהו יש מושג ?

נסה...

היי, נסה לבצע את הדברים הבאים : 1. להוריד את ה Enhanced Security של IE ב Add / Remmove Programs ואז ב Add / Remove Windowds Componenets 2. לראות עם באמת הקבצים האלה מפנים לתוכן כלשהו ולא לשום דבר (404). בברכה, אביעד א.

yoavbens1

New member
זה לא זה

לא ידידי זה לא זה, זה קשור אפשהו להגדרות בIIS ,רק שאני לא יודע אפא בדיוק.

אולי אתה מתכוון ל

web service extentions? שלא מאפשרים ByDefault להריץ קבצי ASP ו CGI וכאלה.... אם כן יש לך הסבר קצר (ואף תצלום) של איך לאפשר הרצת קבצים כאלה ב W2k3 :

yoavbens1

New member
פחות או יותר

אביעד תודה רבה על התשובה, התכוונתי פחות או יותר לזה ,אבל אני מחפש להוסיף קבצים עם סיומת כמו למשל url. או lnk. ניסיתי להוסיף קבצים אלו בשרת ה-IIS תחת האופצייה של Cconfiguration היכן שנמצאים כל קבצי הסיומות ש-IIS יכול להריץ אבל כשאני מוסיף את הסיומות של url. או lnk. למשל אז אני לא יודע לאיזה DLL לשייך אותם.

Internet Explorer

יודע להריץ את הקבצים האלה. לכן, אם תשים רק באיזה ספרייה של אתר את הקבצים האלה , ותנסה לגשת אליהם דרך Internet Explorer אתה תוכל בלי שום בעיה (אלא אם כן יש לך את ה Internet Enhanced Security פתוח (כל עוד גם ה URL או ה LNK מובילים למקום שאכן אתה יכול לגשת אליו) מציע גם לוודא שאתה לא עושה BROWSE דרך IIS 6.0 כי מנגנון ה CACHE שלו גרוע ברמות, תשתמש תמיד ב IE 6 ולא ב BROWSER הפנימי של IIS. תוכל להגיד לי לאן מצביעים ה URL ו ה LNK הללו? (לאיזה סוגי קבצים? לאיזה אתר? אתר שונה?) ---------- בברכה, אביעד א.

yoavbens1

New member
הבעייה היא בהגדרה מסויימת ב-IIS

זה בדיוק מה שאני עושה , שמתי שני קבצים של URL ן LNK בספרייה מסוימת וכשאני מנסה לגשת אלהם דרך IE6 אז אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא _HTTP 404) ,הבעייה היא בהגדרה מסויימת ב-IIS לגבי ה- INTERNET Enhanced Security לא כל כך מבין מה הכוונה !

קבצי LNK ו URL

הם קבצים שמצביעים לתוכן כלשהו. (ז"א קבצים שמקשרים לתוכן אחר) מה התוכן הנ"ל? (אני אומר את זה בגלל שכנראה שאתה מקבל את ה 404 על התוכן שמוצע על ידי הקבצים הללו (LNK URL). לגבי ה Internet Enhanced Security ניתן להורדה ב Add / Remmove Programs. לפעמים הוא מפריע להרצת קבצים מסויימים וכן אתרים..לכן ביקשתי ממך להסיר אותו לוודא שזה לא הוא.

antidot

New member
------>

IIS 6 בברירת מחדל לא מאפשר MIME Types לא מוכרים. אתה צריך למפות אותם ידנית אם אתה רוצה שיהיו זמינים. ראה תמונה מצורפת לפרטים. אחרי מיפוי ה extension ל-mime type, תריץ iisreset (או תאתחל את IIS מהממשק הגרפי).

למעלה