שאלה למד"ר

maxlvo

New member
שאלה למד"ר

שלום שאלתי את השאלה הזאת לפני כן באשקול אחר, אך לא קיבלתי תשובה חד משמעית. שאלתי היא, אם אחד המפקדים שלי (מפקד ישיר, מפקד גף, מטת"א, מב"ס) רוצים לשנות לי מקצוע למקצוע טכני אחר, או לפסול לי מקצוע טכני בכלל, או לא לפסול מקצוע אך להעביר אותי לתפקיד אחר (בין אם הוא טכני ובין אם לא), בכל מקרה, כל מצב אחר שהוא לא עבודה במקצוע הטכני שקיבלתי בתחילת השירות (ועוד בקורס), אז... האם יש לי כשוחר יותר חסינות לדבר כזה? כלומר, האם ח"א בכלל והטכני בפרט ימנע מהם לשנות לי מקצוע, או שפשוט יגרום להעברתי לבסיס אחר, כך שהמקצוע שלי ישמר, או שהוא יתן להם לעשות עם המקצוע שלי מה שבא להם?

סיבות

כל מיקרה לגופו ,אינני מכיר את כל הפרטים. שלח לי מייל מפורט ואנסה ליבדוק עבורך

maxlvo

New member
ואפשר לדעת איך זה קורה בד"כ?

העניין הוא שהמקרה עדיין לא קרה, אך למקרה שהוא יקרה, אין איזושהי מדיניות מסויימת? אולי אתה גם יכול להביא דוגמאות מתי פועלים בכל אחת מהדרכים?

maxlvo

New member
למשל

הבאתי את הדוגמא בפעם הקודמת, אך אביא אותה שוב (לפני זה אציין כי המקרה לא קרה עדיין, ואיני יודע אם יקרה. אולם אם יקרה, אני רוצה לדעת כיצד לפעול). למשל אני כובל את מפקד טייסת תחזוקה בגלל דבר כלשהו, הכבילה שלי מתקבלת, וכדי שמפקד טייסת תחזוקה לא "ינקום" בי על הכבילה, מעבירים אותי מהפיקוד שלו לטייסת מנהלה. בטייסת מנהלה אין תפקידים טכניים, כך שיכולים להביא לי תפקיד חדש כמו אפסנאי או טבח. מה קורה במקרה הזה?

נקמה

שלום אני לא מכיר מקרי נקמנות בעקבות קבילה ולכן לא נראה לי שתועבר למנהלה.

למעלה