שאלה למבינים

שאלה למבינים

היי לכל הרפלקסולוגים, הנה סוגיה שמעניינת אותי, אולי משהו מכם יודע לתת לי הסבר: יש לי מעין "צורך" או דחף לגעת בכפות הרגליים: אני עושה מסג' בכף הרגל ע"פ מפה רפלקסולוגית וזה משפיע לטובה. כמוכן יש לי "פלטפוס" נורא קל ברגליים ואני מתעמלת בקביעות, ריצה ועוד. שאלתי: מדוע יש לי מעין דחף עצבני לעשות מסאג' בכף הרגל- בעקר במרכז? אחרי המסאז' יש הקלה רגעית ולעתים אני עושה מסאז' מספר פעמים... עד שאני נרגעת. לפעמים אני מרגישה תסכול אם אני לא מבצעת מסאג' בכף... מה יכול להיות ההסבר? אשמח לתשובות ידעניות..

עיסוי מרכז הרגל

היי קוקי מרכז כך הרגל מייצג את איזור המעיים הדקים והגס....אם את חשה בצורך לעסות דווקאאזור זה אולי יש לך שם רגישות של שהיא אולי חולשה ....בכל מקרה טוב שאת מעסה את כף הרגל זה תמיד טוב ומרגיע.... אשמח לעזור תמיד

avorly

New member
ברוך בהא באור ../images/Emo82.gifנו

כמו שציינת אתה סובל מפלאטפוס ולכן: האם אתה הולך עם מדרסים? מכיוון שהאזור של הקשת לא נמצא במקום "הטבעי" שלו יתכן מאוד שנדרש עיסוי מוגבר של המקום. אם תהיה יותר ספציפי למקום אותו אתה מעסה, נוכל להסביר לך יותר.

csh018

New member
גרודים במרכז כף הרגל

ברוכה הבאה cookie המקורי לדעתי כל העיניין של הגרוד מקורו במשהו מי מערכת העצבים, קיים איזה חוסר איזון. בהיבט רפלקסולוגי והוליסטי בהתאם למקום הגירוד צברת במשך הרבה זמן "פצצת" אנרגיה בבטן שלא שוחררה ואמורה לצאת. או עצבים מודחקים בבטן, ואז כלפי חוץ שומרים על פאסון אך בפנים הכל עומד להתפוצץ. בצורה זו נוצרים כל אותם קיבים ( קרון, אולקוס...)במערכת הקיבה. בהצלחה שלומי

למעלה