שאלה למבינים

שאלה למבינים

גם עיתון ידיעות אחרונות וגם השמ"ט צופים שלג בערב בהרי המרכז האם יכול להיות שהירושלמים יראו שלג הלילה?

phoenix100

New member
לא אולי ולא כלום אין סיכיו לעוד שלג

השמ"ט ומטאו-טק חזו שלג בירושלים. שלג אכן ירד והתחזית שלהם אמינה מאוד הם היו דבקים בשלג בי-ם במשך 3 ימים

מדחום2

New member
חח מתי ירד שלג? בקושי גמבש

עשו טובה שכחו מזה חכו לפברואר ותראו מערכת אמיתית ולא שלג קל

zooom360

New member
באמת לא ירד גשם

איך אתה יודע שירד שלג רציני בפבואר?

lightofgod

New member
לא ירד שום שלג בירושלים אתה שוכח

שהתחזית שלהם מדברת אל האזרח הממוצע שלא אומר לו כלום אם היו כמה פתיתים לרבע שעה שלא נתפס, כשמפרסמים שלג באמצעי התקשורת הכוונה לשלג שנתפס ומכסה את הבירה... ולכן התחזית שלהם לשלג בירושלים הייתה תמוהה ונשארה תמוהה שלג לא היה בירושלים כלל!

phoenix100

New member
טוב אחי אתה תגיד לי אם היה או לא

מה הקטע שלי לשקר לך? ת'רוצה תאמין לא רוצה אל תאמין.

natigr

New member
השאלה האם ירד שלג שנתפס? פתיתים

גם אני ראיתי במירון אתמול אבל זה לא אותו דבר.

phoenix100

New member
לא אחי לא נתפס רק לאיזה כמה דקות על

השמשות של המכוניות והגשם שבא מיד אחר כך שתף הכל.

natigr

New member
או קיי תואם את התחזיות שהיו פה לפני

המערכת ובהחלט מכובד לחודש דצמבר.

lightofgod

New member
אוף שוב לא הבנת אותי!

התכוונתי מבחינת האזרח הפשוט לא היה שלג בירושלים בכלל! זה שאתה חובב מז"א מומחה וראית כמה פתיתים נקיים... אתה יודע מה אפילו היה כמה דקות שלג נקי שלא נתפס זה עדייןם בגדר לא היה שלג! זה מאוד שחור לבן כשזה מגיע לאזרח הפשוט ולכן, לא היה שלג בירושלים נקודה. אם נעבוד עכשיו ונשאל 100 איש אקראיים ברחוב אם היה שלג היום או לא מה יענו לי? זה העניין...

מעורב, ב-3-4 מע' זה לא שלג.

זה לא שייך ללהאמין לך או לא, גם אנחנו היינו היום בי'ם ולא תוכל לספר לנו ש"ירד שלג". לא יעזור, זה לא נקרא שלג קל. שלג קל זה כשיש שלג נקי לגמרי, בלי גשם ובלי ברד (כמו שהיה בשנה שעברה למשך שעה בבוקר, באמצע השבוע שלפני הפספוס בשבת). וכשאומרים "ירושלים" הכוונה היא לא רק לכמה נק' מאד גבוהות, והכוונה לא רק לחובבי מזג האוויר שלא הורידו את הפרצוף מהשמיים כל היום, וראו 2 פתיתים - התחזית היא באופן כללי לעיר, ולאזרח הממוצע.

bennyfromabba

New member
אם זה גמב"ש זה גמב"ש

וזה יכול להיות גם במב"ש (ברד מעורב בשלג) - שאגב, נפוץ הרבה יותר מגמב"ש - זה עדיין לא שלג

למעלה