שאלה למבינים

12ShakirA12

New member
תשאירי MTV דולק

בטוח תצליחי לתפוס

El Argentino

New member
../images/Emo41.gifהנה תשובה מיוחדת ל- עגייב:

חשבתם שראינו הכול? אז זהו שלא, מסתבר שבימים אלא מתכננים ב-MTV ובחברת התקליטים של שאקירה "סוני מוסיק" להוציא לפועל פרויקט מיוחד שיקרב יותר את שאקירה לכל המעריצים שיש לה ברחבי העולם. לפרויקט קוראים MTV 5 STAR (שאקירה נבחרה ב-MTV להיות האמנית הראשונה שתשתתף בפרויקט הפרסומי הזה) והוא יהיה אחראי לפרסם את שאקירה בטכנולוגיה המתקדמת, כל המעריצים ברחבי העולם יוכלו לא רק לראות את שאקירה בהופעות חיות או בטלוויזיה אלא גם דרך הטכנולוגיה זאת אומרת, באינטרנט ובטלפונים הסלולאריים. הפרויקט יהיה אחראי על "מסע פרסום עולמי" ל- Oral Fixation Vol. 2 ולכל החדשות הקשורות בשאקירה. אם הפרויקט יצליח אז יכול להיות שעוד אמנים יקחו חלק בפרוייקט הזה ויפרסמו את אלבומיהם דרך MTV 5 STAR כמו: רובי וויליאמס.

Moor 87

New member
ואוו זה נחמד!

אבל מה זאת אומרת לפרסם את שאקירה בטכנולוגיה מתקדמת? מה זה נותן לנו שלא היה עד עכשיו?

El Argentino

New member
לפי הכתבה בלינק המצורף כתוב ש...

שאקירה נכנסת לטכנולוגיה זה אומר שכנראה נוכל לצפות בקליפים שלה דרך הסלולרי והאינטרנט (לא שעכשיו אנחנו לא יכולים אבל שיהיה) ולהתעדכן בחדשות... בעיקר בכדי לפרסם ולקדם את הקרייירה שלה ובמטרה לכבוש יעדים ותרבויות חדשות וכך הם מקווים שהיא תוכל להיכנס לכל מיני שווקים מסביב לעולם (האם אנחנו נחשבים לתרבות ששאקירה מעוניינת לכבוש? ימים יגידו או שבעצם הטכנולוגיה תגיד
). מה זה נותן לנו שלא היה לנו עד עכשיו? אין לי ממש תשובה ברורה נצטרך לחכות, בגדול חשבתי לי שמדובר בערוץ MTV חדש! האמת שקראתי גם שהקליפ הבא שלה אמור יהיה לעלות ב- MTV 5 STAR אבל אל תתפסו אותי במילה מאחר ומדובר בשמועה.

למעלה