שאלה למבינים...

b a r b a i m a

New member
שאלה למבינים...

פניתי לקופ"ח מכבי (בסניף שקרוב לבית שלנו) ונאמר לי שאבחון פסיכו-דידקטי לא ממומן ואפילו אין השתתפות של מכבי! איך יתכן בימים כמו שלנו כשיש כזאת הבנה וכזה ידע וכזאת התקדמות... שקופ"ח לא תעזור באבחונים דידקטיים. מדוע אני צריכה להוציא עכשיו 2000 ש"ח (בממוצע) כדי לעשות אבחון לבן שלי? והרי ברור שאני אעשה זאת כי הוא חייב-ללא האישור הזה לא יהיו לו ההקלות שכל-כך מגיעות לו. כל-כך לא בסדר... האם יש פתרון חלופי למישהו?

אבן החן

New member
מניסיוני המר-מכבי לא מממנים כלום!!!

כל טיפול או כל דבר שהייתי צריכה - נאמר לי "אם היית בקופת חולים..(כל אחת אחרת) היית מקבלת השתתפות" משום מה כולם חוץ ממכבי משתתפים בהכל. אני מתכוונת לכתוב לנציב הקבילות שלהם ולמנכ"ל ואז לעבור קופה.

עד כמה שידוע לי עד כיתה ו

הרשות צריכה לעשות אבחון פני לשרות הפסיכולוגי בישובך

integrity1

New member
פתרון חלופי

שעלה לי בימים אלה. בני לא מאובחן, רק מטופל. אותו סכום שאת תשקיעי באבחון, הוסיפי לו עוד כדי לדאוג לטיפול בנך. קחי את הסכום הזה ומיצאי מטפל מתאים שיעשה סדר ויכוון אותך. עשי חשבון כמה 2000 ש"ח יכולים לתת לך ולבנך. חשוב לדעת מה מפיקים מהאבחון. אני לא משוכנעת שהאבחונים שנמצאים כיום בנמצא נותנים דרך מדויקת לפתרון, כיוון שזה דורש פתרון נרחב (לא רק רטלין) גם יעוץ, הכוונה ולימוד דרכי עבודה חלופיות ומתאימות לילד (תוצאות זה העיקר) זה מה שמנחה אותי.

למעלה