שאלה למבינים מה הדג עושים עכשיו? ואיך אני משיג ת'טלפון של אחד מהם?
H Hypnotic Poi§on New member 14/11/04 #2 הם מופיעים עם הדיסק חומר מקומי ולמה אתה צריך ת'טלפון? לא נראה לי שמישהו מהדג רוצה שהטלפון שלו יסתובב...
הם מופיעים עם הדיסק חומר מקומי ולמה אתה צריך ת'טלפון? לא נראה לי שמישהו מהדג רוצה שהטלפון שלו יסתובב...
H Hypnotic Poi§on New member 14/11/04 #5 לי אין את הטלפון... מה הם חברים שלי??? וכן הם מופיעים בכלך מיני מקומות יש פה שרשור על הופעות אתה מוזמן לבדוק אותו יום מקסים!
לי אין את הטלפון... מה הם חברים שלי??? וכן הם מופיעים בכלך מיני מקומות יש פה שרשור על הופעות אתה מוזמן לבדוק אותו יום מקסים!
א אופיר34 New member 15/11/04 #11 כנסי לפה 17/11/2004 הופעה [אירוע פתיחת שנה מכללת ספיר] קיבוץ ברור חייל, אולמי גני שלמה הופעה באירוע פתיחת השנה של מכללת ספ 20/11/2004 ה ו פ ע ה קיבוץ ברעם אחרי סיבוב בארה"ב הדג נחש חוזר זה כל מה שכתוב וזה רק 2 הופעות
כנסי לפה 17/11/2004 הופעה [אירוע פתיחת שנה מכללת ספיר] קיבוץ ברור חייל, אולמי גני שלמה הופעה באירוע פתיחת השנה של מכללת ספ 20/11/2004 ה ו פ ע ה קיבוץ ברעם אחרי סיבוב בארה"ב הדג נחש חוזר זה כל מה שכתוב וזה רק 2 הופעות
H Hypnotic Poi§on New member 15/11/04 #12 כנראה שזה מה שידוע עד עכשיו.... ויש גם הופעה בהאנגר חודש הבא אבל תאריך והכל לא סגור..
H Hypnotic Poi§on New member 14/11/04 #8 אל תבהלי!!! זמני ביותר - עידו בטיול! אני שמחה לדעת שאתם אוהבים אותי
P parnar New member 14/11/04 #3 אז ככה.. הדג נחש כרגע סוגרים הופעות לקראת הזמן הקרוב והרחוק כבר לקראת חודש הבא יש הופעה בהאנגר שבת"א אבל יש מצב שהיא תידחה. פרטים נוספים יהיו בהמשך.
אז ככה.. הדג נחש כרגע סוגרים הופעות לקראת הזמן הקרוב והרחוק כבר לקראת חודש הבא יש הופעה בהאנגר שבת"א אבל יש מצב שהיא תידחה. פרטים נוספים יהיו בהמשך.