שאלה למבינים?

Mamma Mia

New member
שאלה למבינים?

תיקים מקוריים של לואי וויטון איפה אני מוצאת? חוץ מכיכר המדינה ואייך יודעים שהם לא מזוייפים?

dark eyes

New member
זאת בעיה מאוד למצוא

אותם בארץ אני יודע שפעם באימפוריום ניסו להיא אותם אבל לא הלך להם בכלל לא הרבה מוכנים לשלם בשביל תיק מעל 1000 שקל ואין תיק של לואי ויטון בפחות אני יודע כי אמא שלי אוהבת אותו, העיצה היחידה זה תחפשי מישהו שנוסע לניו יורק כי שם מאוד אוהבים אותו...

chicolico

New member
האמת היא שזה לא ממש פשוט...

תעשיית הזיופים והחיקויים היא מאוד מפותחת והרבה זייפינים מייצרים חיקויים שממש זהים למקור... ובכלל, תיקי לואי ויטון הם הכי קלים לזיוף, מפני שהדגמים הם די בנאליים (עם הלוגו של LV במגוון הווריאציות...) כיום כל פרחה שנייה בת 15 ברחוב, נושאת על כתפה חיקוי של לואי ויטון שנקנה בשוק/סין/תאילנד וכו'... הדרך הכי יעילה לזהות תיק מקורי של לואי ויטון היא... המחיר (וגם לפי תוית מיוחדת בתוך התיק המעידה על מקוריותו- אך כיום מזייפים גם את זה...) תיקי לואי ויטון ניתן להשיג בכל חנות מעצבים יוקרתית המכבדת את עצמה (אני גר בעיר קטנה ולא מוכרת במרכז, ורק ברחוב שלי יש 2 חנויות שמוכרות תיקים מקוריים של לואי ויטון, אז...) וגם בכיכר המדינה, גן העיר, מרכז שוסטר ברמת אביב ובקניון רמת אביב (לא ממש זוכר באיזה חנות- תעשי סיבוב קטן ובטח תמצאי במהרה....)

BeNiT1BiNbA

New member
סלחו לי שאני בורה אבל..

מי לעזאזל זה לואי ויטון?!?! חח.. ואיך נראים התיקים שלו..

LipStiK

New member
אמממ יש לו אתר......

רק חבל שאני לא זוכרת את הכתובת שלו...
או איך רושמים את השם שלו....

זו לא עיר לא מוכרת,

וסביר להניח שימצאו בה תיקים של לואי ויטון, יותר מבערים אחרות ולא אפרט מעבר לזה. בקיץ, תעשיית הזיופים של תיקי לואי ויטון רדפה אותי בניו יורק. ובחורף- היא רודפת אותי בישראל. לואי ויטון- אוהבת את התיקים עם ההדפס הצבעוני (על רקע לבן) פחות את ההדפסים החד-גונים. לקנות מקורי?! לא יודעת אם זה שווה את זה כלכך. אם המזויף נראה טוב- מדוע לא?!

dark eyes

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את הקטע הראשון שדיברת על העיר שלו

im to hot

New member
בנחלת בנימין

יש חנות עם כול המעצבים פראדה לואי ויטון שנאל והכול מקורי חנות שווה ביותר קוראים לחנות פאם פאטל

Mamma Mia

New member
תודה לכולם!!!

זה נכון הרבה בנות צעירות כבר הולכות עם התיקים המזויפים שלו תסלחו לי אבל אני מאוד שונאת זיופים זה פשוט מעצבן אותי לראות שמעצב עובד קשה בשביל פריט מסוים ובסוף אתה רואה את אותו פריט בשוק זה ניהיה מגעיל בסוף מה שקורה זה שכולם הולכים עם אותו הדבר ואין משהו ייחודי זה הכל תודה ויום טוב לכולם !!!

מצד אחד את צודקת אבל מצד שני..

זה גם מעצבן לראות תיק קטן ולפעמים גם יומיומי, במחיר של איזה 1000+ ש"ח..

BeNiT1BiNbA

New member
ראיתי את התיקיםםםםםםם...

נו טוב רק אחד.. אבל הוא חמוד, לא מלהיב...ואני גם ככה לא אוהבת תיקים שצריך להחזיק ביד.. כי אני עוד עלולה לאבד אותם איפשהו.. הממ..הכי נוח זה תיק גב חמוד :]

למעלה