שאלה למבינים

haleth

New member
מז´תומרת "מסתובבים",

מה, לא שמעתם את נקישות נעלי העץ שלי כשבאתי? (ד"א, החצי השני הוא הונגרי. זה אשכרה יין-יאנג)

שמעתי, אבל חשבתי שזה חבורת אירים

רוקדים ג´יג...
(דוד נזכר בנוסטלגיה ב-Riverdance, בלי שום קשר הגיוני לכלום)

budoka

New member
דוד, אם היית רואה...

אותי, הולנדי-הונגרי גם-כן, מסתובב ורוקד, היית כנראה מסיק שמסתובבים פה אבוריג´ינים משלוותה...

הא! תגיד תודה שלא ראית אותי...

אנתרופולוגים היו אומרים שזה "זן בלתי-מוכר"...

budoka

New member
בהחלט!

בתור לועס פלפלים וכרובים ממולאים ומוריד עם שפריצר, אני מודיע לכם קבל עם ועדה שגולאש, ובמיוחד כל מה שקורה אחריו, הוא אמנות לחימה קולנית במיוחד, עם קרבות מהקשים (והמוצדקים!) שהיו לארצנו. וירושלים!

haleth

New member
אם אתה כבר שואל

כן, גולאש זו אומנות לחימה שעוברת במשפחה: האימונים מתבצעים לצלילי הצ´רדאש, ובסיומם אנו זורים פפריקה חריפה בעיני היריב. ככה הוקמה הקיסרות האוסטרו-הונגרית, בחיי. ולפני שתשאלו, לאומנות הלחימה ההולנדית קוראים "הצבעוני השחור"!

bizhar

New member
כמה שאלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם לצבעוני השחור ישנם עלים ירוקים או שבילבלתי בצמח? כחובבת מתכונים, האם יש לך משהו לחדש לנו? כיצד אם כן נהרסה הקיסרות האוסטו-הונגרית? תשובות נכונות ומלאות יזכו אותך בדחיפה חינם במפגש ה"פושינג הנדס" הבא שיתקיים בפארק הירקון.

haleth

New member
תשובות

לגבי המתכונים - עוגות וזה? ..עזוב, כשאני נוסעת להולנד, חברי מנידים בראשם וממלמלים משוהו על אגוזים ועל אלה שאין להם שיניים. לגבי הקיסרות - אני לא יכולה לגלות לך, אבל היה זה אחד הקרבות הקשים והמוצדקים ביותר מאז ומעולם! ולגבי המפגש -אתה חייב לי... (כי אחרת אין לי שום סיכוי!)

deep ocean

New member
אני התחלתי ללמוד בגיל 25

אין שום בעיה להתחיל ללמוד בגיל 23.

למעלה