שאלה למבינים!

fayd הפשוש

New member
שאלה למבינים!

אם אני רוצה להוסיף קיצור להודעה שלי כלומר מין כתובת כזאת שמי שלוחץ אליה זה מוביל אותו לעמוד באתר שרציתי אייך אני עושה זאת?

MARMELAD

New member
פשוט וקל

אתה רושם את כתובת האתר שאליו אתה רוצה להפנות בשורה התחתונה של מסך העלאת ההודעה - איפה שרשום "כתובת" או "קישור".

MARMELAD

New member
מהתחלה

בקריאה חוזרת ההסבר שלי כל כך לא מובן שאין שום סיכוי שהוא יעזור לך במשהו: אתה כותב הודעה. אתה מעוניין לצרף להודעה קישור לדף באינטרנט. תסתכל רגע למעלה, נכון שבחלון של האינטרנט אקספלורר שלך יש שורה כזו שמתחילה ב HTTP? זאת שורת הכתובת. את השורה הזאתי אתה מעתיק כמו שהיא - הכי נוח לסמן אותה עם העכבר, ללחוץ על הכפתור הימני של העכבר ולבחור "COPY". אח"כ אתה מחליט אם אתה רוצה שהקישור יופיע כחלק מההודעה או בסוף ההודעה. אם זה כחלק מההודעה אז אתה צריך לשים את הקישור (שזה אומר להכניס את העכבר לשורה שרשום מעליה - קישור, ללחוץ על הכפתור הימני של העכבר ולבחור PASTE). בצד הימני של שורת הכתובת, איפה שרשום מחרוזת מתוכן ההודעה, אתה רושם טקסט שמופיע בהודעה עצמה. למשל אם אני רוצה שהמילה מנדבושקע´ס תהיה קישור לאתר, אני ארשום אותה איפה שרשום "מחרוזת מתוכן ההודעה". עכשיו, אם אתה רוצה שהקישור יופיע בסוף ההודעה, אתה שם את הכתובת איפה שרשום כתובת, וממציא לקישור שלך תיאור, שאותו אתה רושם מתחת לכותרת "תיאור" (הפתעה). זה הכל. קל, לא?

fayd הפשוש

New member
רגע מרמוש

אם אני כותב את הכתובת שמימצאת למעלה אז זה הייה קישור לאת שאני נימצא בו עכשיו לא?

MARMELAD

New member
נכון כפרה

אז כל אתר שאתה רוצה את הכתובת שלו אתה צריך להוסיף למועדפים / לעשות קופי ופייסט

למעלה