שאלה למבינות

10מיכלי

New member
שאלה למבינות

שלום לכל הבנות, יש לי שאלה שקשורה קצת במצפון. אז ככה, אני נמצאת בטיפולים של איקקלומין + כוריגון + הזרעות. ביום חמישי (25/4) ב- US היה זקיק של 16 מ"מ ורירית 5.5 מ"מ. ביום שישי הוזרעתי וחזרתי לבדיקות אתמול, יום ראשון (28/4). התוצאות היו זקיק של 23 מ"מ ורירית 9 מ"מ. קיבלתי כוריגון אתמול בצהריים והיום הוזרעתי שוב. הרופא שלי המליץ לי לבצע בדיקות דם מחר בבוקר שוב למרות שלא נראה לו שיהיה טעם בהזרעה נוספת מחר. הבעיה שלי היא שמחחר חל יום הולדתה של בתי הקטנה (בת 5) וחוגגים לה מחר בבוקר יום-הולדת. אם אלך לבדיקות דם - אאחר למסיבה בגן, ועכשיו קצת מאוחר לדחות אותה. מה דעתכן? אפשר להניח שכבר בייצתי וההזרעה של היום מספיקה או שאני חייבת לעשות מחר בבוקר בדיקות דם? תודה מראש לכולכן

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לא ברור מה הרופא מבקש למצוא בבדיקת הדם. האם זאת בדיקת פרוגסטרון? האם הוא רוצה לוודא שכבר בייצת? אם קיבלת אתמול כוריגון, זה אומר שבאיזשהו שלב עד הערב בייצת. בהנחה שאין בעית זרע- ההזרעה של היום אמורה להספיק, אבל אפשר לחזור על הזרעה נוספת גם מחר. אם רוצים להיות הכי בטוחים בעולם, ניתן לחזור מחר על ההזרעה, רק לא ברור לי לשם מה הבדיקה. בכל מקרה, אם תתייצבי בקופת חולים ראשונה על הבוקר אולי תספיקי גם בדיקה וגם מסיבה. בדרך כלל מתחילים בדיקות דם בשבע וחצי (תבדקי בספר של קופת חולים). בהצלחה נועם

למעלה