שאלה למבינות...

גרגרי

New member
שאלה למבינות...

שחר בת 3.5 שבועות. היו קצת בעיות בהיצמדות בהתחלה אבל אחרי שהתייעצתי עם יועצת הנקה היא חזרה למשקל לידה ועלתה יפה מאוד במשקל. נכון לשקילה האחרונה שהייתה בגיל שבועיים העלתה 470 גר' מאז השחרור מביה"ח. יש לה כ5-6 יציאות חרדל דיז'ון ביום ואחרי ההנקה היא נראית כמו בודהה קטן שמן ושמח. אבל- ביומיים-שלושה האחרונים היא החלה לינוק במשך שעות היום רק פעם בכ-4 שעות. לפעמים אם אני נותנת לה היא גם תחכה 4.5 שעות. בלילה היא מתעוררת כ-4.5 שעות מההנקה האחרונה. אתמול היא ינקה רק 7 פעמים. האם עלי לאפשר לה לצמצם כך את מספר ההנקות או להעיר אותה לאכול. חשוב לציין שעד היומיים האחרונים שחר הראתה שהיא יודעת יפה מאוד לדרוש אוכל כשהיא רעבה וגם עכשיו כשהיא יונקת היא יונקת במרץ, אבל אמרו לי שהיא אמורה לינוק לפחות 8-9 פעמים ב-24 שעות

1טלטלים

New member
הורידה הנקות

מעניין,בד"כ אפשר למצוא שאלות הפוכות בפורום ...לאפשר או לא~ זאת לא השאלה ,הרי אם היא שבעה ומרוצה היא לא תרצה לינוק ותעשה זאת רק כאשר תהיה רעבה .מעניין,היא באמת אמורה לינוק קצת יותר. תראי מה אפשר לעשות~ אם תוצרת פיפי/קקי לא יורדת בכמות והיא ערנית,חיונית ומרוצה וגם עליה במשקל תקינה,אולי זה באמת דרישה שלה,פשוט להניק. אם את רואה שישי ירידה ~ צמצום מרווחי הנקה חיוני מאוד!לשים לב לכל הפרמטרים :שהיא לא יבשה,מרוצה,חיונית,ערנית ועוד.. יכול מאוד להיות שזה ישתנה בהקדם ... תעדכני,

גרגרי

New member
תודה ומעדכנת

במעט הזמן שהקטנה ערה, לא אוכלת ולא סובלת מגזים/מנסה לעשות קקי/ בוכה בכי של עייפות, היא נראית מרוצה למדי אבל מדובר בפרקי זמן קצרים של חסד. אבל נראה לי שזה נורמלי בגילה לא? היום היא מהבוקר התעוררה לינוק כל 3 שעות, אז נרגעתי קצת. נראה מה יהיה בשקילה. חבל שהשקילה הבאה שלי רק עוד שבוע וחצי...

למעלה