didi2 האחת
New member
שאלה ללילית 462
בוקר טוב.אני אימא לשני קטנים,אהבת חיי.קוראת סמויה בפורום כבר כמה חודשים.החלטתי גם אני להתחיל לעשות משהו בנוגע לק"ג העודפים שהצטברו והתיישבו להם בנחת
קראתי את הודעותייך והבנתי שאת נוטלת רדוקטיל.האמת שגם אני שמעתי על הכדור אך פרסומים כאלו ואחרים טענו כי בסופו של עניין נמצא שהכדור אינו משפיע כמעט בהחלט על חילוף החומרים,שהתופעות שלו חמורות הרבה יותר {התופעה החמורה ביותר שעליה שמעתי הוא סיכון מוגבר לדום לב} בסופו של עניין די נבהלתי מהתופעות והחלטתי שלא ליטול את הכדור. מדוע אני כותבת בכל זאת?לא כ"כ מצליח לי כרגע ואני לא יכולה שלא לתהות האם שווה בכל זאת לנסות?רופאי לא בעד.הוא טוען כי הכנסת כימקלים לגוף היא בהחלט לא עדיפה וציין כי הכדור לא מוכר כ"כ ולא בשימוש זמן רב כך שאנחנו לא יכולים לדעת באמת את השפעותיו לטווח הארוך.כן הבנתי שברגע שמפסיקים ליטול את הכדור,עולים הכל בחזרה במהירות מטאורית. האם את מרגישה הבדל משמעותי בתאבון...?או בקצב ירידה במשקל?אני בטוחה שאין חכם כבעל ניסיון ואני יודעת שתופעות הלוואי לא מופיעות בהכרח אצל כולם. אני צריכה להשיל לפחות 25 ק"ג ומאוד קרובה להחלטה לקחת את הכדור בכל זאת. אשמח לחוות דעתך. תודה
בוקר טוב.אני אימא לשני קטנים,אהבת חיי.קוראת סמויה בפורום כבר כמה חודשים.החלטתי גם אני להתחיל לעשות משהו בנוגע לק"ג העודפים שהצטברו והתיישבו להם בנחת