שאלה ללוחמים

שאלה ללוחמים ../images/Emo13.gif

האם אתם אוהבים להתאמן לבד או עם מישהו? אם אתם לא אוהבים להתאמן לבד, איך בכל זאת אתם מתאמנים לבד למרות שאתם לא אוהבים זאת? אני יוצא לי שאני מתאמן לבד הרבה אבל אני לא אוהב כל כך להתאמן לבד, סיבה אחת כי זה משעמם. אז מה איתכם? יש לכם עיצות או טיפים להתאמן לבד?

יובל13

New member
תירגע אחי

חכה קצת זה פורום לא צאט ישאירו לך הודעה תוך יום או יומיים... אה כן ועוד משהו הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

סוד ההצלחה

עידו, השאלה הגדולה היא עד כמה אתה רוצה להיות טוב. השאלה השניה היא עד כמה אתה מוכן להשקיע ולהקריב. השאלה השלישית היא עד כמה אתה אוהב את אמנות הלחימה בה אתה עוסק. העניין הוא פשוט: אם זה רק תחביב מהנה עבורך אז די לך באימונים במסגרת הקבוצה שלך ובנוסף לכך מעט חזרה בבית על טכניקות חדשות או טכניקות הדורשות אימון נוסף. אם אתה רוצה באמת להיות טוב, אז אין מנוס מלהשוות את אמנויות הלחימה לכל אמנות אחרת הדורשת מיומנות גבוהה. נגינה למשל: הלומד לנגן נמצא במחיצת המורה שלו שעות ספורות בשבוע, אך הוא מתאמן שעות רבות מדי יום. רק כך יהיה לנגן אמיתי, לאמן בכלי הנגינה שלו. אמנות לחימה היא בדיוק אותו הדבר. רוצה להצטיין? רוצה להיות ביום מן הימים אולי אפילו מורה או רב-אמן? התאמן והתאמן במה שאתה רע בו ובמה שאתה טוב בו, האימון היומיומי הוא בעל ערך רב לאין שיעור. לא תמיד זה קל, ובוודאי שרוב המתאמנים לא מתאמנים מספיק מחוץ לדוג´ו. עצה... מצא לך פרטנרים והתאמן איתם, אך זכור שהאימונים לבד הם קשים אך ההתגברות על קשיים אלו הם חלק בלתי נפרד מחישול הרוח והגוף. הסיפוק יהיה עצום וכך גם התוצאות. בהצלחה. זאב א.

תלוי בסוג ומטרת האימון.

מלבד העדפה האישית שלך, הדבר תלוי בסוג האימון. יש אימונים שכדאי לעשות לבד, ובהם רצוי להגיע לרמת ריכוז מקסימלית (בעצמך ובתרגילים). אימונים שניתן להתאמן בהם לבד - איוני קאטות ותירגול תנועות יסוד. אימונים עם בן זוג - אימוני ראנדורי ועבודה בזוגות בכלל. באימונים הללו רצוי ליישם את מה שתורגל בעבודה העצמית, ולראות כיצד מה שחשבנו שטוב ונכון עבורנו, באמת עובד מול בן זוג שתוקף.

Zhou Nam

New member
יש לכם עיצות או טיפים להתאמן לבד?

בהיזו אומנות לחימה? אימון אישי בג´ודו אינו כמו אימון אישי בטאי צ´י או קרטה! תגיד לנו מה אתה לומד כדי שנוכל להתיחס ולתת טיפים

למעלה