שאלה לכם...

mishmish 24

New member
שאלה לכם...

שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שמציקה לי מאוד: אני בת 24 וחצי ומעולם לא שכבתי עם בחור "בצורה מלאה". היה לי קשר רציני אחד בעבר הלא כל כך רחוק, קשר שלא נמשך זמן רב בשל חוסר התאמה (את הפרידה יזם הבחור למרות שגם אני הרגשתי ספקות רבים לכל אורכו) ועל כן הבחור ואני לא "הספקנו" לשכב ולהגיע לשלב זה, על אף שעשינו את כל הדברים שבדרך.... אפשר לקרוא תגובות ושאלות דומות רבות בפורום לגבי בחורות בגילאים דומים עם אותה הבעייה, המספרות כי הן במצב זה משום שחיכו למישהו המיוחד. אני גם הייתי כך (על אף שהדבר השתנה מעט ואני מבינה שלא צריך לחכות לפרינס צ'ארמינג כדי לשכב, למרות שאני לא בחורה של סטוצים כך שקשר חד פעמי חסר משמעות ממש לא בא בחשבון) ולא מיהרתי לצאת עם כל בחור ולכן הניסיון המיני שלי נדחה במספר שנים בהשוואה לאחרות. גם לאחר הפרידה המשכנו להיות בקשר והיו לי רגשות חזקים ביותר כלפיו.הקשר התבטא גם במישור הפיזי. בשלב הזה, הוא כבר לא רצה לשכב אתי למרות שהיינו קרובים לכך מספר פעמים, משום שלא היינו "ביחד" והוא לא רצה להיות הראשון במצב כזה (לא פירט בדיוק מדוע זה מפריע לו, למרות שאני כן רציתי והוא ידע זאת- אאוצ', פגיעה רצינית בבחורה כאשר בחור לא רוצה לשכב איתה כשהיא סופסוף מעיזה ליזום משהו בחייה הרומנטיים). היום אני כבר מבינה שלא צריך לעשות כזה "אישיו" מאיבוד הבתולין ולמרות שהוא לא בן הזוג שלי, הייתי רוצה לשכב איתו על מנת להמשיך הלאה ולהשתחרר מתחושת התיסכול והבושה בלהיות בתולה בגיל כזה. ברור לי שהשמיים לא יפלו לאחר שאשכב, אבל אני יודעת שהדבר מהווה עבורי מחסום כלשהו שגורם לי לפחד יותר ויותר ליצור קשר עם בחורים חדשים מתוך חשש שיגלו את "הסוד הנורא"... אני באמת כמהה וצמאה כבר לאינטימיות ולחום ומרגישה שהמצב המתמשך הזה הוא פשוט בלתי נסבל.. תחושת הביטחון העצמי והערך העצמי יורדת יותר ויותר ככל שעובר הזמן, למרות שאני נחשבת בחורה שנראית טוב (לדעת אחרים) ובאמת מתחילים אתי בחורים רבים, אני פשוט לא מרגישה שזה משנה משהו או שזה מחמיא לי באיזושהי צורה כי אני מרגישה כבר שהבדידות הזו מכרסמת בכל חלקה קיימת... מה לעשות? תגובות משני המינים תתקבלנה בברכה אבל במיוחד הייתי מעוניינת לדעת כיצד גברים מתייחסים למצב כזה....

לפי דעתי

את לא צריכה להתבייש בכך שאת בתולה, ככה אני חושבת, אני מכירה מישהי שנמצאת במצבך "המתסכל והמביש". לאף אחד לא אכפת מזה. היא לא מסתובבת עם תחושה כזו. אם לא יצא, לא יצא. מה לעשות? לאכול ת'לב? תמצאי לך את הבחור, שאמנם אולי לא יהיה פרינס צ'ארמינג, אבל מספיק חשוב כדי לעשות את זה. אין שום סיבה שתחושת הביטחון שלך והערך העצמי ירדו. במיוחד אם את נראית טוב. אם תהיי בבאסה, זה לא יעזור לך הרבה. that's what i think

mishmish 24

New member
את באמת חושבת שיש כזה דבר

פשוט "לא יצא"? אני כבר באמת לא יודעת מה לחשוב, אולי אם בנאדם הוא נורמלי והכל בסדר בו, אין בכלל סיבה שיגיע לכזה מצב בגיל הזה, לא??? נראה לי שהיו לי מספיק שנים כדי שזה "יצא", בדיוק כמו שזה יצא לאחרים, זה מה שמפחיד אותי...אולי זה לא סתם לא יצא לי, אולי באמת יש בי משהו דפוק..

תראי

אני יודעת שאצלה היו סיבות (ובחורים) למה לא יצא. היא לא מרגישה נורא עם זה. אני מניחה שהיא הייתה רוצה שזה יקרה, אבל היא לא אוכלת את עצמה יום יום, והביטחון העצמי שלה- סבבה לגמרי, והיא לא מקשרת את זה לסקס. אבל, אם את מתעקשת שיש בך משהו דפוק, ושזה מביש ושאת לא נורמלית (ככה משתמע מהמשפט הראשון שלך), אז זה כבר משהו אחר. נראה לי שגם אני הייתי מתבאסת אם הייתי במצבך, אבל לא צריך לעשות מזה כזה סיפור גדול.. באמת מעניין מה גברים חושבים..

train

New member
מה שהיה היה

את העבר אי אפשר לשנות ואין טעם להתפלש בו יותר מדיי. מה שחשוב זה ההווה והעתיד. אז בבקשה תחליטי שאת נותנת הזדמנות לאנשים שמתחילים איתך ואולי תהיה לך מערכת יחסים נחמדה. וזה שעדיין לא קיימת יחסי מין - סו פאקינג וואט? אז תקיימי. מה קרה?

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gif

כדאי להשקיע את האנרגיות בפיתוח קשרים עם המין השני ולהתעסק פחות בעובדה שאת בתולה, מי שירצה אותך , ירצה אותך כמו שאת.

זה מה שאת מרגישה ולכן

זה מה שאת מקרינה. כל כך פשוט. אם את מתייחסת לזה כאל לא בסדר ו"דפוק", למה שאחרים סביבך לא יתייחסו לזה ככה? אני חושבת שזו טעות "לעשות את זה בשביל לעשות את זה" בפעם הראשונה. והשאלה שעולה לי בראש היא מדוע לא יצרת עד כה קשר משמעותי מספיק כדי להרגיש בו בנוח, ולא דווקא למה עוד לא שכבת עם מישהו.

mishmish 24

New member
אבל זהו ש...

עם הבחור ההוא כן רציתי לשכב והרגשתי איתו מספיק בנוח לעשות את זה....וברור לי שהנושא החשוב פה הוא לא הבתולין עצמם, אלא עניין הקשר הרציני עם גבר שחסר לי... אני לא מחפשת את הסקס לשם הסקס, אלא הצגתי את זה כדבר הקשור לעניין הגדול והמשמעותי יותר. יש פה עוד אנשים שמרגישים שהם לא מצליחים פשוט להכיר אנשים מהמין השני? הולכים כל יום לאותו מקום עבודה ולימודים וברגע ששם אין אופציות, ההרגשה היא שהכל חסום כי לא באמת מכירים חבר בפאב/דיסקוטק (כמובן שבלי להכליל, אבל ברוב המקרים)... וככה עובר הזמן בלי שדברים זזים לאנשהו..

Fenris

New member
מבין אותך...

אבל בשביל זה יש אינטרנט, חברים, מועדוני פו"פ, אנא עארף מה עוד...

Fenris

New member
כשאת בוכה את לא יפה,

את לא, יפה; הו די לך, הו די לך, קופה
(מתוך הספר "עוד שירי רחוב" של סמדר שיר) סתם בצחוק, חמודה. באמת שזו לא סיבה לבכות. תפסיקי לחשוב על זה, תני לעצמך קצת קרדיט (וראינו שאת מסוגלת - "למרות שאני נחשבת בחורה שנראית טוב (לדעת אחרים) ובאמת מתחילים אתי בחורים רבים") וצאי החוצה לפגוש את הבחור הנכון. ברגע שתתעלמי מהעניין הזה ותתרכזי במה שעושה אותך לאישה ששוה להכיר, גברים יקלטו את זה וירצו להכיר אותך (ואני חושב שאני לא הראשון שאומר את זה).

דניאל1745

New member
הסבלנות משתלמת

יקירתי, אין מה למהר , אם זה לא קרה עד כה, המתיני עוד זמן מה. ומי שעתיד להגיע ולגאול אותך בחום ברגש האהבה ובחמלה יעשה כן בזמן המתאים ביותר. וכשזה יקרה בזמן המתאים לך , את חשובה פה אזי תברכי על כך.

טל205

New member
צאי מזה

ראשית אתחיל ממך ואח"כ אעבור מה דעתי בהסתכלות מהצד הגברי. אני לא חושב שבחורה בגיל 24 בתולה זה בושה. לדעתי אם זה לא קרה עד עכשיו בגלל מה שהסברת אז זה רק מוסיף לך כבוד. אגב, גברים מעדיפים בחורות שלא איבדו את בתוליהן (תשאלי כל גבר)מיומנות זה משהו שלומדים עם הזמן. אני גם בשנות ה 26 לחיי ואין לי עבר מפואר מבחינה מינית בדיוק כמוך! אני מרגיש מדי זול להיפתח לכל בחורה וזה רק מקפיץ לי תדימוי עצמי שלי ולא להיפך(גם אני נראה טוב ומסודר כלכלית וכו...)אני מקווה שתצאי מהדימוי הנמוך ומהחוסר ביטחון עצמי. זה ממש לא בושה להשאר בתולה. תצליחי, טל.

Fenris

New member
זה אמנם לא בושה

אבל להגיד שזה מה שגברים מחפשים זה אי-דיוק בלשון המעטה. יש גברים שיעדיפו בתולה, אבל אלה בדר"כ חושבים על נישואים, והם מאוד לא שוויוניים בקטע הזה - להם יש עבר עשיר, הם פשוט רוצים שהאמא של הילדים שלהם תהיה "טהורה". מדובר (לדעתי) בדר"כ ביוצאי עדות המזרח ומדינות חבר-העמים (לא כולל רוסיה). מדובר בהתרשמות שלי מתצפיות שערכתי על בני-אדם במדינת ישראל לאורך 27 שנה ואין מדובר בקביעה מדעית אלא תחושת בטן. נא לא להיעלב ולא להתלהם על עניין הגזענות - ברור שלא כולם כאלה, אבל ההתרשמות שלי היא שזה מגיע בדר"כ מהכיוון הזה. לעומתם, יש גברים שכאשר ישמעו את המילה "בתולה" יחטפו ג'ננה ויברחו כל עוד נפשם בם, תוך שימוש בתירוצים כמו "אני לא רוצה שתיקשרי אליי רק בגלל שאני הראשון", "זו אחריות גדולה מדי", "אני מעדיף מישהי עם נסיון", "אני לא יכול לחכות עד שתרגישי טוב עם עצמך" ועוד כהנא וכהנא. אני לא אומר שיש לפיכך סיבה למהר ולאבד את הבתולין. אני רק מראה את הצד השני של המטבע. אם תשאלי אותי, מישמיש, אני חושב שטל צודק ואסור לך למהר. בסוף יגיע הבחור הנכון שישמח לקבל אותך כמו שאת.

למעלה