שאלה לכם, רבותי

LuNaTiC

New member
שאלה לכם, רבותי

אנשימים חביבים, תשכחו לרגע מכל השמועות שכתובים באתרים וכאלה על הספר החמישי.. אני רוצה לדעת, מה אתם חושבים ו\או רוצים שיקרה? יש לכם תאוריות? כי לחברה שלי יש כל מיני ורציתי לדעת מה אנשים חושבים... הגידו.. ~אין כינוי אבל לא נורא אני אחשוב על משהו מתישהו~

Panther

New member
שמועות

טוב שמעתי שיהיה מידע על לילי פוטר ועל ההורים שלה או של ג`יימס. אני חושב ורוצה שבאחד הספרים הבאים הארי יצא סופסוף מגבולות בריטניה ויצא לשליחות או תחרות קווידיץ` באיזה בית ספר לקסמים בארץ אחרת.

Prongs

New member
דעתי

קודם כל יש בכל ספר את הקטע בסוף שהמתח בו הכי גבוהה. אז האנשים שנמצאים בו מבין השלושה הם: ה``פ1 - הארי רון והרמיוני. ה``פ2 - הארי רון. ה``פ3-הארי הרמיוני ה``פ4-מי שקרא יודע. לפי זה לדעתי: ה``פ5 -שוב כולם. ה``פ6- רון והארי. ה``פ7-הארי הרמיוני. חוץ מזה: רולינג אמרה שבספר 5 תהיה מורה להתגוננות מכ``ה. מי שלא קרא את ספר 4 שידלג עד לקטע שכתוב : SAFE SAFE SAFE גברת פיג היא קוסמת כמובן וג`קר אמרה שיהיה לה תפקיד חשוב בספר 5 אז זה כמעט בטוח שזאת היא. SAFE SAFE SAFE נפגוש כמובן את פלצ`ר בתפקיד יותר גדול מהשלושה האחרונים שהיו לו. נגלה מי הם ה``קהל הישן`` ומה מתכנן דמב`. Prongs !!!!!!!!!Wimbourne Wasps R=U=L=E=S

Prongs

New member
שכחתי!X4X

לדעתי הארי יהיה קפטן של נבחרת הקווידיץ` כי: א) ווד הפך לקפטן בשנה ה5 שלו. ב) זה לא יכול להיות פרד או ג`ורג` כי הם תמיד יהיה במעמד שווה. לא יכול להיות שלאחד מהם יהיה משהו ולשני לא. ג) למה לא?! לדעתי יהיה הכי טוב אם בשנה השביעית הארי ישחק בקבוצה בליגה של אירלנד ובריטניה. אבל לא בשביל אנגליה עצמה כי צריך נסיון בשביל זה. והוגוורטס לא נחשב כניסיון כל כך. Prongs And Grimma said: ``We have two coices, we can run, or we hide. And they said:`` which shall we do?``. And she said !!!WE SHALL FIGHT אל תדאגו זו לא החתימה שלי...

Panther

New member
נכון! X4

לפני שספר 4 יצא, חשבתי שהשנה הארי יהיה הקפטן, כי ווד עזב, אבל אז בכלל לא היה קווידיץ` באותה שנה... אז בטוח שבשנה 5 הוא הקפטן. צריך אבל שוער (התפקיד שווד היה בו). אני חושב שזה יהיה גם מישהו שאנחנו כבר מכירים (זה בטוח לא יהיה תלמיד שנה ראשונה!)... אולי לי ג`ורדן או רון?

כן, ו-

מישהי שידברה עם ג`קר, לא זוכרת בדיוק מי, אמרה שהקפטן של השנה הבאה יהיה מישהו די צפוי...למרות שאני בעד פרד&ג`ורג` כקפטנים בינתיים! -ליאת-

לא נראה לי X4

כי צריך להכניס אנשים חדשים לקבוצה. לא לנצח ילמדו בהוגוורט נחברת הקווידיץ` בהרכב מלא, אז צריך גם צעירים. תמר דינור נדמה לי שרציתי לרשום עוד משהו, אבל שכחתי, מילא.

בסדר.......

ווד הלך לו....נראה לי שגם אליסיה ספינט הולכת....ואולי מישהו יפרוש...מי יודע? נראה לי שרון יהיה בנבחרת השנה....ויש לי הרגשה מוזרה שנוויל גם יהיה בנבחרת! -ליאת- what if the hokey pokey really IS what it`s all about?

LuNaTiC

New member
הא! נוויל?? חי חי.. הייתי מתה לראות

חי חי.. הייתי מתה לראות את זה... כלומר לקרוא..

למעלה