שאלה לכם חברים

אלי 1232

New member
שאלה לכם חברים

ראשית תודה על התגובות בהקשר לשאלתי הקודמת, השאלה הבאה מאוד מעניינת אותי, האם קיימת סיגרייה מסוג שהוא ללא (ניקוטין) שיהיה ניתן לעשן מדי פעם מבלי להתמכר לעישון. תודה .

badBones

New member
ואגב ג'וינט...

ללא טבק, הוא לא ייתן לך כלום בנוגע ל'צורך' שאתה מחפש בעשן, אלא אם כן תוסיף חומר ממכר אחר (זוהי אינה המלצה!)...ואם אתה בעניין של שאיפת עשן, עדיפה כנות מלאה ולשאוף עשן מאגזוז של רכב או סתם לדחוף את הראש למדורה
; אם תעשן כל דבר אחר שאינו טבק, מהר מאד תגלה (אתה יכול להבין גם בלי לנסות) שזאת האשליה של שאיפת העשן מסיגריה, שגורמת לך לחשוב שזה מה ש'עושה לך את זה' בזמן שלמעשה אתה מכור לניקוטין ובכך מספק לעצמך מנות ממנו (ידועים למשל אינספור מקרים של מכורים לניקוטין שהפכו לסטלנים במקרה הטוב, כאשר צריכת מעט הטבק הנלווה למריחאונה כ'חומר תבערה' היא המניעה לעישון) אני מקווה שהבהרתי לך את הכיוון...המלצת הבית: שחרר בלי עכבות ואל תביט אחורה, הכי פשוט ובריא לרוח ולגוף (אומר זאת על סמך נסיון אישי, דווקא מן התלאות שבכך, מניח שאתה יודע על מה אני מדבר). שבת שלום!

כמו שאלן קאר היה אומר

"אם היינו זקוקים לעשן היינו נולדים עם פילטרים" זה ההתמכרות לסם שמתעתעת במחשבותינו וגורמת לנו לתחושת חוסר מתמדת, כמעשנים כל הזמן חסר לנו משהו, ולכן, המחשבה שנפסיק גורמת לנו לחשוב שיחסר לנו לכל החיים אם לא נשתמש בסם, בעוד שזה הפוך, אם נפסיק להשתמש בו נשתחרר מתחושת החוסר הקבועה. נפסיק לחשוב שלשאוף עשן לריאה זה הכרחי או חשוב עד כדי כך, שנרצה לשאוף אותו גם בלי הסם. תנסה רגע להיות מרוכז רק ברעיון שאני מעבירה ותאמר לי מה דעתך.

למעלה