שאלה לכל מי שיודע

voyager2005

New member
חנופה?

תכוון אותי.. החנופה היתה בהודעה הראשונה או השניה?
מה שכן נראה שרמת האנטיפטיות של השואלים מאזנת קצת את העניינים. קודם שואלים לאן אפשר להגר וכאשר מקבלים תשובה עניינית (שפה, דרכון.. עניינים קטנים מסוג זה) יורדים על אלה שממש משתדלים לענות.

Woking

New member
לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב בעצמי

ולפעמים מה שמתקבל כאנטיפתיות זה פשוט האמת שלא נעים לשמוע.

tamir2006

New member
אינני עוסק במחקרים

השאלות הם כלליות למטרות ידע כללי בלבד. לגבי בהירות שאלתי,תסכימו איתי שבארץ מעמדו של רופא יותר מכובד ומתוגמל יותר ממעמדו של עובד טלמרקטינג נגיד? בכך התכוונתי מה מעמדה של העבודה הסוציאלית ביחס למקצועות אחרים. נגיד בארץ מעמדה על הפנים ורציתי לדעת איך זה בגרמניה. יש אגב גם דרך ותרבות להגיב ולענות על שאלות ללא שימוש בביקורת,שלא במקומה,וללא התנשאות יומרנית בלתי נסבלת. הפורום הוא חדש ועל כן חשוב מאוד כבר בשלב הזה להפנים נקודה זו למען הדיינות מעניינת ומתורבתת. בהצלחה

voyager2005

New member
השאלה היתה...

"לאיזו מדינה לאירופה אוכל להגר עם מקצוע עבודה סוציאלית??" וכו' התשובה היא - אם אין לך שפה, ואין לך דרכון, מן הסתם גם אין מדינה כזו. ואם אתה רוצה תשובה עניינית, אז למענך, כדאי לך לעזור לעונים לענות לך. דרך ארץ צריכה לבא מכל הכיוונים, לא רק מצד מי שמקדיש את זמנו לענות לשאלות.

Woking

New member
תודה למשתתפים

בכל מקרה זה פורום הגירה ולא פורום נימוסים והליכות. אם אין יותר מה להוסיף לגופו של עניין אני מבקש לחתום את הדיון. אם מישהו רוצה לייעץ להנהלה אנא אך ורק במסרים. תודה.

diday

Member
לצערי אין לי את המידע המבוקש

מכיר אמנם מספר אנשים שלמדו את המקצוע, אבל הם כולם עובדים במקצועות אחרים. יתכן שעובדה זו יכולה גם היא להיות לעזר.

למעלה