שאלה לכל מי שיודע

toba

New member
שאלה לכל מי שיודע

בני התחיל לקבל קונצרטה 18 מילגרם ובסוף הזמן שהיא פועלת יש התפרצות של בכי ללא דמעות אבל ממש התפרצות, וכשהוא בלי הכדור הוא מתחצף ומשקר ללא הפסקה אנחנו עובדי עצות תודה על העזרה למי שמכיר את הכדור או את תופעת השקרים

zivadina

New member
קונצרטה

קודם כל, לא ברור בן כמה בנך. קונצרטה 18 מ"ג זאת מנה קטנה מאוד, כמו ריטלין 5 מ"ג. שנית, השפעת קונצרטה היא ל-10 עד 12 שעות מזמן הנטילה שלה. חשוב מאוד לדעת אם ההתפרצויות קורות במהלך שעות אלו או בסוף ההשפעה. העיתוי של ההתפרצויות יקבע באיזו דרך צריך לטפל בהן. בנוגע לשקרים, הטיפול קשור מאוד לגיל הילד. את יכולה לקרוא את המאמר המצורף, מתוך אתר בית החולים שניידר:

toba

New member
תודה רבה

זיוה תודה רבה בני בן 9 קיבל רטליןsr עד שעברנו לבריטניה ופה אין רטלין sr , וזה גם פגע לו בתאבון לכן החלטנו לנסות את הקונצרטה עפ"י מה שהרופא כאן אומר זה שהקונצרטה 36 יכולה לגרום לו לאי תאבון וליותר עצבים למרות שאני יודא שזה מפחיד אותי אני חושבת לנסות את ה-36 מ"ג ולראות איך זה. את מכירה אולי מישהו שמקבל 36 מ"ג ? ואיך זה? חוץ מזה תודה ענקית לתשובה שלך לגבי השקרים ודף הנלווה לו פשוט מחזק לראות שמישהו איכפת לו ויודע תודה מכל הלב

zivadina

New member
קוצרטה

קונצרטה 36 היא מנה כפולה מקונצרטה 18. על פניו, נראה שזה מינון הרבה יותר הגיוני לילד בן 9. (זאת מנה של 10 מ"ג ריטלין למשך 12 שעות). הרבה ילדים מקבלים את המנה הזאת (36) ונהנים מאוד. יש רק מעט ילדים שקוצרטה לא טובה להם. חייבים לנסות כדי לראות איך הכדור משפיע על הבן שלך. בנוגע לשקרים, אני מקווה שקראת גם את תגובתך של גיל מאור לשאלתך. נשמח לדעת איך אתם מתקדמים.

TikvaBonneh

New member
טיפול משולב

הבן שלי לוקח ריטאלין LA 30 מ"ג, וגם הוא נהיה בכיין בסוף הזמן שהכדור פועל. הוא מטופל אצל פסיכולוג ואחרי שהם עבדו על זה הבעיה מאוד מאוד פחתה. הוא לימד אותו להתמודד עם התסכולים שלו. בכלל ראיתי שאצלנו לא מספיק לתת לו תרופה - הילד צריך גם טיפול פסיכולוגי-התנהגותי . אולי זה המצב גם אצלך.

למעלה