שאלה לכל המטפלים...

דוVשה

New member
שאלה לכל המטפלים...

למי שלא מכיר , אנוכי סובלת מדלקת בדרכי השתן כמעט 23 שנה. נאמר לי ע"י אורולוג שהבעייה יכולה להפתר בכך שמרחיבים את צינורית שלפוחית השתן ובכך לא תווצר שארית של שתן בשלפוחית [נאמר לי, לאחר בדיקת אולטרסאונד שהדלקת פשוט לא מתפוגגת מגופי כנראה בגלל שישנה שארית שתם בשלפוחית והחיידקים כל הזמן חוזרים.] הייתי אצלו ועברתי בדיקת ציסטוסקופיה לראות אם אכן ישנה שארית שתן. הייתה שארית אך מסיבות מסויימות הצינורית לא הורחבה. שאלתי היא כזו. האם בטיפול אלטרנטיבי יכולה להפתר הבעייה? ז"א קראתי פה [ובמקומות אחרים] שישנם מקרים מסויימים בהם הרפואה האלטרנטיבית לא יכולה לעזור, במקרים בהם העזרה המיוחלת יכולה להגיע בעזרת שינוי פנימי של מערכת מסויימת בגוף וכו´... מה אתם אומרים?

דוVשה

New member
יעל , מישהו?

זו פשוט תהייה עוד אבחנה מצידי איך לגשת לטיפול כאשר אני חוזרת לארץ...

דלקת בשלפוחית השתן

דוVשה היי הטיפול כאמור הוא משולב , אכן גם התרוקנות לא מספקת של שלפוחית השתן גורמת לדלקות . אני לא מכירה את שיטת ההרחבה , אבל כמו שהמלצתי בעבר טיפול משולב של צמחי מרפא , דיקור סיני, תזונה נכונה , וטיפול כלשהו במגע יכול לעזור לפתור את הבעיה או לפחות להקל עליה. כשתחזרי לארץ , אשמח להמליץ לך על מגוון של מטפלים באזורך , את מוזמנת לפנות אלי במסר או במייל. הרבה בריאות ותעשי חיים באיטליה... יעל

דוVשה

New member
תודה יעל

אכן, אפנה אלייך כשאחזור לארץ... [חיים באיטליה לצערי אינני עושה כ"כ... אבל מקווה שזה ישתפר.] וכן, תודה לך על כך שציינת שלא בטוח שהטיפול המשולב יפתור את הבעייה... פשוט בטיפול ההומאופטי פחות או יותר קבעו עובדה שהדלקת וכל גורמיה יפתרו ויעלמו...

היי דוVשה

היי יש לי כמה שאלות בנושא כי ברור לי אחד מהשנים או שאת לא מקשיבה לתסמינים של הגוף שלך (תזונה) או שאת נמצאת במצב של פרידה קשה בעיות רגש כי בנ-אדם שסובל כל כך הרבה זמן זה מעיד על המון דברים במישור ההולסטי אשמח לקבל פירוט כדי לנסות כמה שיותר לתת לך תשובה מדוייקת למרות שאת באיטליה ועוד הערה קטנה לי אישית נראה שיש לך בעיה בהוצאת רגשות החוצה דיבור לרגשות וכו שזה מאוד משפיע בהיבט הולסטי וזהו שיהיה לך יום קסום ותזכרי שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה

דלקת בדרכי השתן - קיים טיפול יעיל

שלום רב אפשר לטפל בדלקת שלפוחית השתן בהצלחה רבה, אך מטעמי הגינות אומר לך כי איני יכול להבטיח אי הישנות התופעה. אפשר לטפל ולחסל את חיידקי המחלה בזמן קצר יחסית. בברכה רמי מור הומאופט

דוVשה

New member
רמי...

זמן קצר יחסית אתה אומר? טיפול וחיסול חיידקי המחלה? אשמח אם תוכל לפרט עוד... אשמח מאוד.

wei

New member
טיפ קטן

שלום לך ברצוני לתת לך טיפ שקל לישם אותו . יש לטפטף 2 טיפות של שמן עץ התה (TEA TREE ) על תחתונית דקה . זה עוזר למניעת דלקות חוזרות ונישנות באזור באופן כללי. לשמן זה יש מגוון של שימושים בארומתרפיה . את השמן הספציפי הזה ניתן גם לשים ישירות על הגוף והוא טוב כמשכך כאבים , אנטי - דלקתי וכדומה . ניתן לרכוש את השמן בכל בית טבע או בית מרקחת ( בקבוק של 10CC ) * מומלץ לפנות לטיפול בדיקור ושמנים (משולב) כדי לנסות ולפתור את הבעייה. רונית מנהלת מרכז wei לרפואה משלימה

למעלה