שאלה לכל הבנים

עינב20

New member
שאלה לכל הבנים

למה יש בנים שנותנים הרגשה שהם מתלהבים מבחורה ואחרי שהבחורה מתלהבת הם מראים שלא אכפת להם פתאום??

שאלה טובה ../images/Emo8.gif

קרה לי פעם, לפני כמה וכמה חודשים...... לדעתי, אלה הבנים שנהנים "לרדוף" אחרי מישהי, אך ברגע שהיא מסכימה, זה מאבד את הטעם, והם צריכים מישהי חדשה לרדוף אחריה...

עינב20

New member
כן אבל.. ../images/Emo35.gif

קודם כל תודה רבה לכם באמת.. אבל זה פשוט מדהים בחור בא רודף אחרי ואחרי שהוא רואה שלא אכפת לי.. ז"א דרך רמזים כמובן.. הוא פתאום מחליט להתעלם .. וזה גם פוגע וגם מגעיל. מה הדרך כדי שהוא יחזור לעצמו? מי נותן לי עצות ?? הדבר ה1 זה לא להתייחס בכוונה וזה עובד..

shooki11o

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה

לעניות דעתי הוא עשה את שרצית שיעשה... אם לא היה איכפת לך ממנו למה שלו יהיה איכפת ולמה הוא צריך להתייחס תחשבי בעצמך היית רודפת אחרי אדם שרמז לך שאינו מעוניין בך העצה הכי טובה שיש לי בשבילך היא להבין את הטעות ולהמשיך הלאה ובפעם הבא לחשוב פעמיים לפני שאת רומזת....

עינב20

New member
לשוקי

אבל הוא זה שהתחיל להתלהב ולרמוז ורק אחרי שפתאום הוא השתנה הראיתי שגם לי לא אכפת. למה שאני ארדוף אחריו אני בחורה עם כבוד! אני יודעת שהוא מנסה להשיג משהו ואני לא יודעת מה!!

shooki11o

New member
ראשית מצטער על האיחור בתשובה

אח"כ אוסיף שקצת הסתבכתי פה עם כל המה קדם למה בכל מקרה כמו שזה נשמע זה עניין של כבוד אצל שניכם ו"כבוד" זה הדבר הכי קטלני לאהבה זה לא שאני אומר שצריך להתחנן ולוותר על כל העקרונות אבל לפעמים צריך לדעת לוותר במידת מה על הכבוד ואותה "מידת" מה תלויה בכמה אנחנו רוצים את אותו אדם לצידנו

אביעד007

New member
כי פתאום הם מחליטים לשחק אותה

אבל לא כולם ככה אני לא מהם בכל מקרה מקוה שעניתי בערך... אביעד

ניקולי

New member
עינב20

למרות שזה פוגע ולמרות שזה כואב למדתי משהו בחיים שלי ותאמיני לי הרווחתי.
בגדול. לפעמים יש את הקטע הזה שנמשכים כשבחור רואה בחורה הוא נמשך אליה כמה וכמה כשהיא בחורה מושכת. כשהוא מכיר אותה יותר לעומק הוא מגלה שבעצם זה לא מה שהוא רצה לעצמו.זה לא אותה בחורה שהיה רוצה לחיות איתה את חייו. אז מה רצית שיעשה שיגיד לה את לא בשבילי?? (זה לא מכבודם).
אז מה שהוא כן עושה זה ... מתעלם,מעליב,מאכזב, ונותן לאותה בחורה הרגשה זיפתית. עד אשר היא אומרת "מה קרה לך?" "למה אתה מתנהג ככה" "מה לא התגעגעת אליי?" "מה קרה אתה לא אוהב אותי יותר?" והוא פתאום "אין לי זמן" "אני עסוק" "לא עכשיו" "אני אתקשר אח"כ" "מה יש לך היום? אין לי כלום" "את מדמיינת, כי רק אותך אני אוהב" בולשיט הכל בולשיט. אבל רגע
וכאן אני פוסקת : לא כולם כאלו. כשמוצאים את האחד והיחיד כל אותם שאלות נעלמות פתאום.. אין כמותו פתאום הוא המיוחד, פתאום הוא לא חרא (בטח שלא כי החרא מזמן הלך ונעלם שאפילו בזיכרון שלך הוא לא נמצא). אל תכללי את כולם כי זה לא נכון ולא הכרחי. ואל תעשי
כי לאף אחד אין זכות לשבור לך את הלב!! הלב שלך תמיד צריך להיות
ואת תמיד צריכה להראות
. שלך ניקול*

עינב20

New member
לניקול ../images/Emo39.gif

קודם כל תודה רבה על התשובה באמת קצת מעודדת. א. האמת היא שאותו בחור לא בדיוק דיבר איתי אלא רמז לי שהוא רוצה ז"א בת כמה אני , ושהייתי רואה אותו במקום עבודתי היה אומר לי אני עוד מעט עולה אלייך לדבר איתך "בפורם יותר מצומצם..." היה בא לשאול לשלומי בקיצור זועק התלהבות.. אני הראיתי שאני רוצה וכנראה זה השגיאה כי פשוט אחרי כמה ימים הבחור לא מתייחס בקושי אומר שלום כאילו משהו התהפך אצלו כל ההתלהבות ... עכשיו שאני רואה אותו אני בכוונה לא מתייחסת אבל זה מעליב מעניין מה הוא רצה להשיג??? בכל אופן ממש תודה רבה על העידוד אשמח מאוד לקבל ממך תשובה מכל הלב עינב

ניקולי

New member
עינבוש

את יודעת לא בהכרח כשבחור רואה בחורה ומראה לה התלהבות זה באמת למה שהוא מתכוון יכול מאוד להיות שמצאת חן בעיניו..ולפעמים חוסר התלהבות מושכת יותר..אולי עשית טעות בכך שהראת לו התלהבות יתרה אך זה לא אסון גדול ותמיד אפשר לשפר. אל תחפשי מה שהוא רוצה להשיג כי לכך אין לי תשובה ואני לא מתכוונת לפגוע באף אחד גם לא מאחורי הגב. על כן מה שאני מציעה לך זה להראות לו הרבה פחות התלהבות אבל.. כשהוא אומר לך שלום תתיחסי תחזירי לו בחזרה שלום. אל תהיי סנובית בגלל מה שחשבת שהוא רוצה ממך. אחרי שתתחילי להתיחס אליו שוב בפרופוציה נכונה אולי אזי תוכלי לברר בדרך עקיפה מה הוא רצה/רוצה ממך. תאמרי לי את חושבת שיש לו חברה?? או אולי גרוע מזה (אולי הוא נשוי?) ע"פ שאני מאמינה בכל ליבי שאת יודעת דברים מינמלים. שלך ניקול*

עינב20

New member
בחזרה לניקול

קודם כל אני ממש מעריכה את ההתיחסות באמת! אז קודם כל הוא לא נשוי הוא רווק והוא עוד הספיק לספר לי שהוא רוצה מישהי כדי להתחתן איתה בחורה טובה וזה... שתביני לחתונה.. בואי נגיד שרק מתי שהוא שואל מה שלומי וזה.. אני עונה יפה והכל לפני שבוע הוא שאל אותי איך אני חוזרת מהעבודה אז אמרתי לו " למה יש לך רכב?" איזה דפוקה אני! ואז הוא אמר לי לא חשבתי שנלך ביחד.. בקיצור לא נסענו באותו קו אז אמרתי לו טוב פעם הבאה.. ואז שוב פעם אין יחס.. ז"א למחרת.. ואין לו חברה הוא נפרד ממנה לו מזמן ( הוא הספיק להגיד לי ) הורס אותי שפעם הוא אמר לי תראי את הפלאפון שלי הוא חדש וזה ריבונו של עולם הוא לא יכול לשאול אם אני רוצה את המספר??? מחכה לתשובה עינבי

ניקולי

New member
עינבי

נכון לא די בכך שהוא הראה לך את הפלאפון החדש שלו הרי דרך כך שתראי את הפלאפון לא תוכלי לדעת מהו מספרו.. נכון? למה שלא תהיה את היוזמת?? אל תפחדי ליזום כמובן שלא בהתלהבות אלא בקטע של התלוצצות אני הייתי אומרת (אם הייתי רוצה אותו) :"וואלה נחמד הפלאפון שלך, בטח יש לו גם מס´..." הוא בטח לא מטומטם והוא היה מבין למה כוונתך. אילו היה נותן לך היה לך פתח להשיג אותו איפשהו אך אם היה מתחמק היית מבינה בעצמך שאין בעיניו כל כוונה כלפיך נכון? עזבי כרגע המשיכי להיות נחמדה כשהדברים יגיעו הם יגיעו מאליהם. אם ירצה להשיג אותך הוא ישיג כי את מבחינתך כן רוצה לא? מקוה שהבנת אותי ולא יהיה לך קשה לעשות כן. שלך ניקול*

great one

New member
לא יודע בקשר לשאר

אני לא יכול לדבר בשם שאר קהילת הבנים אלא רק בשמי, מבחינה אישית כאשר אני מגלה התעניינות בבחורה ואני מקבל מסרים או רמזים שהיא לא מעוניינת, אני ממשיך הלאה, אין טעם להתקרצץ. אם היא תחליט שהיא מעוניינת אח"כ הצעד הוא שלה. אבל עוד פעם אני מדבר רק בשמי.

עינב20

New member
למנשה היקר

קןדפ כל תודה על התגובה. אבל מה אתה מצפה שאני אלך לבחור ואבקש מספר טלפון מה פתאום! יש בנות שאין להם כבוד ולי יש ... אז חוץ מלהראות חיוכים ורמזים של נכונות אני לא מתכוונת לעשות מעבר לזה עינב

היי עינב, לדעתי...........

אין כזה דבר כבוד. אנחנו כבר בשנת 2002 ואין סיבה שאם את רוצה מישהו - לא תתחילי איתו. אני מדברת ואומרת לך, אבל אני אישית לא מסוגלת להתחיל עם בחור, אבל לא מטעמי כבוד אלא פשוט ביישנות!!!
אני לא חושבת שזה מוריד מכבודה של בחורה, להתחיל עם מישהו. דווקא יש כאלה שמעדיפים אותן יוזמות
מאחלת לך בהצלחה ומקווה שיהיה בסדר.

למעלה