שאלה לכל בעלי הפוקט פיסי

pocket132m

New member
שאלה לכל בעלי הפוקט פיסי

מה השימוש הנפוץ של הפוקט פיסי שלכם (משחקים, יומן פגישות, תוכנות, אינטרנט וכו´...). אני יודע שרובכם יגידו שהפוקט הוא בשביל כל השימושים שהזכרתי, אבל בכל זאת מה השימוש המרכזי בו? אגב, מתי יצאו הדגמים החדשים של הפוקט פיסי (XCALE 400MHZ), והאם גם יהיה שיפור ברזולוציה בדגמים אלו, או שזה עדיין לא בתכנון? בתודה, POCKET123M

castroman

New member
אצלי!

אני מתשמש לרוב ביומן ובמשחקים... בקשר למכשירים החדשים חל עיקוב ביציאה שלהם מכיוון שהם תוכננו לצרוך פחות אנרגיה מאשר המעבדים של היום וקרה ההפך הם צורכים יותר ועוד כמה באגים אני יודע שביום שני יכריזו על שני דגמי ipaq חדשים עם המעבדים האלו, ואני חושב שהמכשיר הראשון עם מעבדים מהירים שיוציאו לשוק הוא pocket loox של חברת סימנס.

pocket132m

New member
תודה, אבל

תוכל לפרט לי איזה משחקים יש לפוקט פיסי (בעיקר משחקים שהתנסת בהם) והאם הם אותו הדבר כמו בפי סי רגיל? ואיך אתה יודע את הפרטים - של התאריכים בהם יופצו לשוק המכשירים החדשים - יש לך כתובות של אתרים שיש בהם את כל הפרטים האלה : ביקורות של פוקס פיסי, תאריכים של יציאה לשוק של מכשירים חדשים וכו´ (מלבד האתרים POCKET, POCKETPCWOPRLD,PALMI, POCKETPCFREAK) בעיקר אתרים באנגלית אם יש לך. תודה רבה, POCKET132M

castroman

New member
אז ככה...

בקשר למשחקים הם שונים ממשחקי המחשב ויוצרים אותם כדי שיתאימו לpocketpc יש לי במכשיר מספר משחקים כמו מחשק טניס, כדורגל fifa2002 - לא של גירסת המחשב ועוד מספר משחקים... הנה אתרים של שתי יצרני משחק מובילים: www.ziosoft.com www.Hexacto.com אתרי pocket pc: www.pocketpcthoughts.com האתר והמרכזי ביותר לpocketpc. www.pocketpcwriter.net www.pocketpcminds.com www.wiredguy.com www.pocketnow.com www.ppcsg.com www.pocketpcmag.com - האתר של המגזין pocketpc שבו יש אינדקס של אתרים בנושא... אתר הורדות שבו תוכל למצוא את כל משחק\תוכנה שתרצה שקשורים ל pocketpc. www.pocketgear.com אתרים להורדת themes: www.pocketthemes.com האתר הגדול והמקיף בנושא עם למעלה מ10,000 themes. www.pocketpcthemes.com אתר משחקים לpocketpc: www.pocketgamer.org מקווה שעזרתי...

עדי.פ

New member
השימושים אצלי הם :

לפי הסדר הבא: טבלאות EXCEL יומן פגישות/טלפונים / משימות רשימות (LIST PRO ) מילון אנגלי אנגלי עדכונים מהאינטרנט (דפי HTML ) משחקים

ערן שחר

New member
השימושים אצלי הם :

טבלאות אקסל שצריך לקחת לדרך הדסטיניטור יומן כתובות ותפלאו אני לא משחק אין לי סבלנות לזה

נשמע בדיוק מה שאני רוצה לעשות

תוכלו בבקשה שניכם להמליץ לי על מכשיר/קונפיגורציה/תוכנות "אידאלית" לשימושים הנ"ל?

baki

New member
המטרה שלי ברכישת האיפק

המטרה שלי היא שימוש לניווט עם GPS כי הוא ברור יותר ממכשיר GPS, ניתן להכניס יותר מפות, חוסך בצורך במחשב זמין ו.. יש עוד סיבות בתחום. בקי

למעלה