שאלה לכול אחד

shayte

New member
שאלה לכול אחד

שלום קיבלתי התקף פעם ראשונה לפני מספר ימים בגיל 28 השאלה שלי האם קיימת האפשרות שהתקף זה היה חד פעמי ונבע כתוצאה מלחץ מתווסף וחוסר שינה רציפה או שזאת המציאות ועלי להדלים איתה עכשיו ?

יכול להיות../images/Emo24.gif

ישנם התקפים חד-פעמיים וגם כאלה שחוזרים על עצמם פעמיים שלוש ונעלמים וזאת לא אפילפסיה. אני מקווה שנבדקת לאחר ההתקף,ושללו כל ממצא רציני.

shayte

New member
תשובה

תודה רבה על התשובה המהירה אני קצת אבוד ומחפש תשובות קיבלתי התקף אחד פתאום בצהריים והתעלפתי עם פרכוס וקצף מהפה קיבלתי טריל לטיפול השאלה אם יש לי בהכרח אפילפסיה או שצריך לחכות להתקף שני,או שזה יכול להיות התקף חד פעמי כתוצאה של התמוטטות תודה שי

../images/Emo24.gifאיזה בדיקות עברת?

אם קיבלת טריל,סביר להניח שהבדיקות הראו שיש לך אפילפסיה?,קשה לי להאמין שנתנו לך תרופות בלי שעברת בדיקות כלשהן. אני מזכירה לך שאנחנו לא פורום רפואי...

shayte

New member
טיפול רפואי

עברתי CT שלא ראו בו כלום ו EEG שראו משהו קטן והחליטו על מינון של 600מג בשלוש כדורים,השאלה האם לגיל שלי 28 ולמצב שזהו התקף ראשון יש היתקון או חסרון תודה שי

shayte

New member
שאלה לכל

שאלה האם לא נותנים תרופות מהר מידי ,אני שואל את עצמי האם לא היה כדאי להמתים כדי לראות אם זה התקף חד פעמי ולא למהר ישר לטיפול תרופתי? תודה מראש

ruthty

New member
שלום לך

לפי דעתי כדי מאוד להועץ עם רופאים מומחים בנושא לפני שאתה מחליט יתכן שהיה לך התמוטתות עוד דבר גש לרופא ושיסביר לך מדוע הEEG לא כל כך תקין אני מאחלת לך רפואה שלמה ומקוה שאין לך אפילפסיה

למעלה