שאלה לכולם.......

fluppster

New member
שאלה לכולם.......

מי היה בהופעה של אלאניס בארץ? ומה אתם זוכרים משם במיוחד?? תשובתי תגיע בהמשך....
חן

אני..

הוא הופיעה פה לפני בערך שלוש שנים.. נתנה שואו מדההייייםםם.. התחילה עם באבא.. באיירוניק כל הקהל עמד ומחה כפיים.. ואני זוכרת.. אני זוכרת את you oughta know.. כל הקהל שר את זה.. צרחו והאפילו על הקול של אלאניס... היה מדהים פשוט.. כאילו כל מי שאי פעם נפגע.. פשוט זעק.. היה מדהים..הופעה מדהימה ביותר.. אני לא זוכרת ממש הרבה.. רק שהיא רקדה סביב עצמה... ונכנסה לטראנס מהמוזיקה שלה..

Unplugged

New member
כמובן...

היום המאושר בחיי. רגעים בלתי נשכחים של אושר. איך שכולנו שרנו איירוניק עשה ליצמרמורות בתלי ניתנות לשליטה בכל הגוף..

איך אפשר לשכוח????

היום המאושר גם בחיים שלי אנפלגד, היא נתנה הופעה רק כמו שהיא יכולה לתת(_מעולה_) כול כך מתוקה. היא שרה בדיוק את השירים שאני הכי מחובר אליהם וגם בזכותה פגשתי מלא מפורסמים(כגון: עברי לידר, דנה ברגר, ריטה ורמי, גיא פינה ואישתו הגברית, אביגלגיל שהיתה בערוץ הילדים, נורית גלרון וזהו נראה לי). אבל לי זכור שהקהל לא זעק רק באירוניק , לא היה שיר אחד שבו הוא לא צרח כמו משוגע( חזרתי בלי גרון) בקיצור הופעה שלא תשכח לעולם!!!

AlanisJunkie

New member
אני זוכר הרבה

תנועות לא מובנות, קפיצות קנגורו והרבה דברים מעומעמים... מרוב שהייתי מהופנט אני לא זוכר כמעט כלום! הייתם מאמינים? זה היה כמו חלום, שאחרי שמתעוררים הוא נשכח... אבל חלום מדהים!

ההופעה. הו, ההופעה!

בדיוק סיימתי כיתה ח´, וזו היתה ההופעה הראשונה בה הייתי בחיי. נו, איזו דרך הינה הטובה ביותר להתחיל אם לא בהופעה של הגברת? אני זוכרת שלא היה לי עם מי ללכת, וחברה שלי הגיעה מארה"ב, אך רק ביום המופע התחוור לי שהיתה שמחה לבוא עימי! אז הייתי לבד. הגעתי ב- 18:40, ועד שבע וחצי ישבתי לבד על הדשא. אגב, היתה זו הכרות כמעט ראושנית עם סופרגראס (כמעט!), דהיינו- שתי מתנות באריזה אחת. והסתדרתי, בסופו של דבר!!! כי כמו שאמר חמי רודנר: "בעצם, להיות לבד זה לא כל כך נורא." בעצם- הרשו לי לתקן את עצמי. לא הייתי לבד. הייתי עם אלאניס- המפוחית, הגיטרה, החליל והאישה (והשמלה!). הייתי עם האהבה שהיא הקרינה בטבעיות מוחלטת לאוויר, והייתי עם עוד 20,000 חבר´ה- מבוגרים ומבוגרות, צעירים וצעירות, בנים ובנות, דתיים וחילוניים. הייתי עם עוד 20,000 חבר´ה שהגיעו לראשל"צ ולו רק בכדי לחזות באחת הנשים המדהימות ביותר בעולם, שנתנה הופעה שהיתה שווה כל אגורה ורגע בחיי. 20,000 בני נוער שאהבתינו משותפת. ובצדק!
. -נעמה, מאוהבת בקנדית.

למעלה