שאלה לכולם

האמיתית

New member
שאלה לכולם

יש כאן מישהו שמגדיר אתעצמו כ"לא רומנטי"? כלומר אחד שיכול להנות משקיעה יפה (לדוגמא) גם אם הוא לא במערכת יחסים...? ****אני ישראלית (ציונית ופטריוטית) גאה ומאושרת**** ****ידע והשכלה כללית זה כח**** ****האדישות הפוליטית-חברתית עוד תזיק בסוף לכולנו**** ****התנדבות רבותיי, התנדבות**** ****הגיבורים הלאומיים שלי: שרה אהרונסון, חנה סנש, טרומפלדור, חביבה רייק, אלי כהן, אליעזר בן יהודה, ד. בן גוריון, רחל המשוררת, אברהם (יאיר) שטרן - מי שלא מכיר שיפתח אנציקלופדיה/יקרא את הספרים של דבורה עומר*****והכי חשוב: תודה מראש על כל תגובה והמשך יום נעים לכולם

כן.

אני יכול ליהנות משקיעה לבד, ואני יכול להיות הכי רומנטי בעולם עם בת זוג שאני מרגיש בנוח איתה.

וכי למה את חושבת..

שאחד שיכול להינות משקיעה יפה, גם אם הוא לא במערכת יחסים, אינו רומנטי ?! מה הקשר בין הדברים ?

האמיתית

New member
זה בידיוק ההעיניין...

שלדעתי אין קשר בין הדברים. אני פשוט לא מבינה למה כששואלים אדם מה רומנטי בעינניך הוא עונה תשובות (בין השאר -שקיעה) שאפשר להנות מהם גם ללא זוגיות. אני לא אוהבת שמשייכים דברים כמו שקיעה, ארוחה טובה, שיחות נפש, לרומנטיקה וזוגיות. לי יש את הדברים האלה גם כשאני לא בזוגיות ****אני ישראלית (ציונית ופטריוטית) גאה ומאושרת**** ****ידע והשכלה כללית זה כח**** ****האדישות הפוליטית-חברתית עוד תזיק בסוף לכולנו**** ****התנדבות רבותיי, התנדבות**** ****הגיבורים הלאומיים שלי: שרה אהרונסון, חנה סנש, טרומפלדור, חביבה רייק, אלי כהן, אליעזר בן יהודה, ד. בן גוריון, רחל המשוררת, אברהם (יאיר) שטרן - מי שלא מכיר שיפתח אנציקלופדיה/יקרא את הספרים של דבורה עומר*****והכי חשוב: תודה מראש על כל תגובה והמשך יום נעים לכולם

יNOT

New member
אז מה היא רומנטיקה?!../images/Emo4.gif

אני יכול להבין מדוע אלו דברים שלא בהכרח קשורים אך ורק לרומנטיקה...אז נשאלת השאלה...מה התשובה שאת היית נותנת לשאלה "מה רומנטי בעינייך?" והאם היית רוצה שבן זוגך באמת לא ייתן לך את התשובה "הבנאלית" - שהיא תהיה התשובה הנכונה עבורו...? רומנטי זה סנייפלינג, רומנטי זה לעלות על "גלגל ענק" בלונה-פרק, רומנטי זה לשלם על ה"בזוקה", רומנטי זה מי שלא מסובב את הראש כשאת מקיאה...רומנטי זה אחד ואלף דברים אחרים לכל אחד.

נהנית מהשקיעה, מציצוצי ציפורים../images/Emo9.gif

בין אם אני בקשר רומנטי ובין אם לא- כי זה דברים יפים וקסומים בעיני.

תגובה

אני חושב שסתרת את עצמך. מי שיכול להנות משקיעה יפה הוא לרב יותר רומנטי. אני נוטה להגדיר את עצמי כאדם רומנטי. אני משקיע ברצינות במערכות יחסים, נותן אהבה ומביע אהבה ורגשות בכנות.

למעלה