שאלה לכולם:

שאלה לכולם:

אני חדש בפורום ניתקלתי בו במיקרה =) כולם פה מזכירים הרבה שהם חוקרים על רוחות ומאמינים....מישהו פה באמת ראה רוחות? האמת שאני ראיתי, ולפעמים אני מרגיש נוכחות באיזה חמקום יותר מהאנשים שנימצאים איתי בחדר...אני כבר לא מייחס לזה חשיבות כי ככה זה אצלי כבר שנים ואני רגיל.... אז יש פה מישהו שראה? (אם תרצו לשמוע על אחד מהסיפורים שלי אז תגידו...)

אחד מסיפורי =)

הבית שלי כיום בנוי...הרחבנו את הבית...אז שהוא היה יותר קטן, היה לי בבית מן חלון גדול שמפריד בין המיטבח לסלון ואפשר בכלות לראות מה קורה בסלון... בלילה קמתי לשתות כוס מים כהרגלי... פתחתי את הברז שמילאתי מים שאני עם הגב לחלון, היסתובבתי עם הפנים לחלון (ואני חייב לציין שזאת היית שעת לילה מאוחרת ולא ישנתי הרבה בלילה הזה...תחושה מוזרה) ואיך שאני מיסתכל על החלון ראיתי בן אדם שהוא היה בצבעים די טבעים אבל היה אפשר לראות דרכו טיפה...היה סביבו הילה כזאת הוא היה מאוד זקן עם זקן לבן... הוא עבר היסתכל עליי תוך כדי הליכה שלו....פחדתי לחזור לחדר שלי, כי הדרך לחדר היא דרך הסלון...וחזרתי.... לא סיפרתי על זה.... אחרי חודש בערך, שתי שכנים שלי אחד מבוגר יותר ואחר גדול ממני במספר שנים סיפרו שראו בלילה בשכונה שלנו מרחוק בנאדם....נחשו איך הם תיארו אותו?! בדיוק כמו שאני תיארתי...לאא אמרתי להם.... הם סיפרו שרצו עליו והוא ברח אל מאחרוי הבית שלי, ששמה אגב זה איזור ענקי עם דשא....הם היסתכלו עליו שמה מרחוק הוא דילק דילוגים ענקיים ואיטייים לדבריהם כל דילוג בערך כ-3 מטר... הם הלכו לרב...היו המומים מספר ימים....

כן:

היא לא היית בצבע מובן...היא גם לא היית גדולה מדי, ולא זוהרת מדי, אבל היא יותר היתקרבה לצבע של אור לבן...

למעלה