שאלה לכולם.......

shooki11o

New member
שאלה לכולם.......

כולנו חווינו אכזבות וכידי להעלות עניין הרי שאלה: מהו התרוץ הכי אבסורדי שניתן לכם ע"י המאהב/ת המאכזב/ת?

shelycat

New member
X שלי מה נחמד הוא....

כשסבתא של החבר הראשון שלי בתיכון נפטרה ובאתי לנחם אותו הוא סיפר לי שהבחורה שהיה מאוהב בה לפני שנפגשנו נפרדה מהחבר שלה והוא חייב לעצמו לנסות (מה גם שלא הלך לו כי היא חזרה לחבר שלה אחרי יומיים), מיותר לציין שמשכנו מערכת יחסים דפוקה מין היסוד (ומאכזבת) במשך די הרבה זמן (שנתיים רצוף ועוד שנתיים ON/OFF) וזה היה הOFF הראשון, בסוף אני זו שחתכתי סופית כי מה שהיה נוח לו לא היה שיא הנוחות בשבילי (כל פעם שהיה סימן למחזר חדש אצלי הוא היה חוזר על 4 בעוד הוא יצא עם 3 מחברותי ה"טובות"). אבל הוא עשה דבר אחד טוב והכיר לי את בעלי שנתיים אחרי שכבר היינו פרודים סופית (אחר כך הוא אמר לי שאם הוא היה יודע הוא לא היה מכיר בינינו-אחרי זה לא דיברתי איתו יותר).

shooki11o

New member
...

טוב אז אולי יהיה יותר סיבוי ליותר תגובות אם אני אכתוב את התרוץ הכי אבסורדי בעיני: "אני לא מספיר טובה בשבילך...." חעזאזל תני לי לקבוע מה מספיק ומה לא מספיק טוב בשבילי אני עד היום מהסס לפני שאני יוצא עם בחורה אולי אני צריך לשאול את אותה X-ית האם הבחורה הזאת מספיק טובה בשבילי.....

למעלה