שאלה לכולם:

Kgt1

New member
זו הייתה שאלה רצינית או שסתם התחשק

לך לכתוב משהו?

ש@לתי

New member
קצת כבוד...אם הוא שאל אז ראוי לתת

לו תשובה רצינית ולא צינית שעלולה לפגוע בו או להבריח אותו מהפורום. אני חושב שעראפת הוא כבר לא פרטנר לשלום. הוא לא מתאים להנהיג את הפלשתינאים. הוא לא מתאים לנהל אפילו שיחה כשהוא משקר בקצב הסמבה את העולם וגם אותנו. קיצר...הוא לא מתאים להנהיג והוא לא פרטנר כי פרטנר לשלום יודע שהמטרה היא בטחון והדרך היא שלום והוא גם יודע שכדי להגיע לבטחון הוא צריך למלא את חלקו בעניין...

.המוסד

New member
מי שצריך להנהיג את הפלשתינים

זה או אנחנו או הערבים, העדפה לירדנים

EverMan

New member
../images/Emo4.gif

לצערי הרב הוא לא פרטנר. צריך מישהו מהעם הפלשתינאי. לא מאש"ף לא מהחמ"ס. מישהו שלא קשור לאירגון טרור שמאחוריו דמוקרטיה וכוח אזרחי.

.המוסד

New member
אתה צריך להבין EverMan

אין כזה דבר כח אזרחי ודמוקרטיה אצל הערבים

EverMan

New member
למה אתה גזען ?

ערבים הם גם בני אדם. אם הם היו מודעים לזכויות שלהם ולכוח שלהם כאזרחים אולי הם היו כח אזרחי ! אבל אתה חורץ על דינם בגלל מוצאם תתבייש לעצמך

.המוסד

New member
גזען?

קודם כל תודה שמצאת בשבילי את אמריקה, דבר שני זה ציון עובדה פשוטה, אצל הערבים אין דמוקרטיה(אתה מכיר מדינה ערבית שיש בה דמוקרטיה?) ושוב אינני חורץ אף אחד ע"פ מוצאו

הוא לא גזען. הוא די צודק.

הידברות עם "עם" שכתוב אצלו בספר הקדוש (קוראן) להשמיד כל מי שלא מאמין בדרגו של מוחמד? מבחינתי זה לא בא בחשבון. אין הידברות עם אנשים שלא מאמינים בדמוקרטיה.

שחר.ג

New member
ברור שערפאת פרטנר...

סתם אל תבהלו :). אני מעדיף את אחמד יאסין מאשר את ערפאת. למה אחמד יאסין כי אני מעדיף מנהיג שלא מדבר בערבית משהו אחד ואנגלית משהו אחר.

קלימרו

New member
בניגוד...

למה שבים טענו בפניך...אני בהחלט חושב שערפאת הוא מנהיג מצויין לפלסטינים והוא דואג להם יפה יפה...בחור מוכשר... פרטנר אמרת???...בחייך...

למעלה