שאלה לכולם:

murphy

New member
שאלה לכולם:

פרסמתי פה תוכנת דואר אלקטרוני שכתבתי וקיבלתי מעט מאוד פידבק. השאלה היא האם היא כל כך מעולה שאין לאף אחד בעיות איתה ? או לחילופין היא כל כך בעייתית שפשוט אף אחד לא מוכן להתמודד איתה? תודה על ההתייחסות

galh

New member
תגובה

נורא פשוט, אני לא יודע מה התוכנה שלך עושה (לפי השם אפשר להניח, אבל לך תדע). תכנס למספר אתרים של תוכנות (אתר הבית של התוכנה) ותראה את הפורמט שבו בונים את האתר. בתוך התחלה, תיאור של המוצר, יכולות ותמיד נחמד לראות כמה תמונות של מסכי התוכנה.

murphy

New member
אם נכנסת לאתר...

ואני יודע שהוא לא מעוצב מי יודע מה אבל זה בגלל שהעיצוב במקרה הזה הוא לא חשוב, היית שם לב שיש שם קובץ מידע (טקסט) שמכיל בדיוק את מה שאתה כותב שחסר לך שם. וכמו שניחשת זו תוכנת דאר, ולגבי תמונות מסך אני אוסיף בקרוב. תודה על תגובתך

galh

New member
נכנסתי..

תתפלא, אבל עיצוב האתר, למרות שלא העיקר, מאוד חשוב. העיצוב משקף את המקצועיות של המוצר, מספק ממשק נוח למציאת מידע ומאפשר התרשמות *לפני* שמורידים ומנסים את התוכנה. הקישור ל-"קובץ המידע" ממש לא ברור, הנחתי שהוא קשור לתוכנה ולא למידע על התוכנה. מה הבעיה להשתמש בקובץ HTML? דרך אגב, לאחר קריאת הקובץ, עדיין יש דברים לא ברורים לדוגמא, האם התוכנה תומכת ב- POP3 וב- SMPT? האם היא חופשית לשימוש? ומה מייחד אותה מעשרות תוכנות דומות?

murphy

New member
בשורות ההקדמה רשמתי בפירוש

שמי שרוצה לדעת מה התעדכן - שיקרא בקובץ המידע. צריך לקרא הכל ואז יודעים בדיוק מה יש ומה אין. לגבי תמונות מסך אני מסכים איתך ועכשיו אני עושה עיצוב מחדש של כל התוכנה מבחינת gui כך שאחרי זה אני אשים תמונות. ברור שהיא תומכת POP3 ו SMTP, זו תוכנת דואר שתוכל לדבר עם הסטנדרט של שרתי הדואר ולא משהו מיוחד שמיועד רק לתוכנה הזו ספציפית את האמת אני מכיר רק POP3 ו SMTP. ברור שהיא חופשית וכתבתי זאת בהתחלה, אני לא למה הורדתי את זה. אני אוסיף את זה מה מייחד אותה מעשרות תוכנות דומות? שוב, קרא בקובץ המידע ותעשה את ההשוואה לתוכנה שבה אתה משתמש כרגע. כל אחד משתמש בתוכנה אחרת ורואה דברים אחרים בתור יתרונות וחסרונות אני רשמתי מה יש בתוכנה שלי, שכל אחד יחליט מה טוב לו אישית

למעלה