שאלה לכולם ! !

taylor18

New member
שאלה לכולם ! !

שלום כולם אני יודעת שלא נכנסתי שנים..הייתי עסוקה מאוד עם הלימודים כל הבגרויות אבל הכל נגמר תודה לאל ! לא יאומן בכלל! ! ! ! בקיצור רציתי לשאול אם מישהו כאן מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו שיהיה במפגש מעריצים עם היפים והאמיצים עוד חודש? יש מישהו מפה שאולי נוסע? זאת תהיה ברכה ! הייתי מאוד מאוד שמחה שיהיה איתי שם מישהו שאני יוכל לדבר איתו ושיעזור לי לצלם וכאלה..אז מי שמכיר בבקשה שידבר ! ! יש כאן גם בפורום כמה אנשים שגרים שם ..אם תהיו שם בבקשה תודיעו ..! חוץ מזה רציתי לשאול אם למישהו יש הצעות לברכות, מתנות, דברים מיוחדים להביא להם או מה לעזאזל להגיד להם ? כי האמת שאני מתפדחת ומפחדת..אני מקווה שיהיה בסדר.אז מי שיש לו רעיון (ואני יודעת שיש כאן המון אנשים יצירתיים מאודדד) אז שיציע..מה אפשר לקנות להם?משהו שיסמל את ישראל או משהו מיוחד..לטיילור המדהימה מה אפשר לעשות ? להגיד גם..אז בבקשה אני פתוחה מאוד להצעות (:)

Shiri from the block

Active member
יש לך קצת ספויילר בהודעה../images/Emo3.gif ואממ מה להגיד להם? האמת שגם אני לא טובה בדברים כאלה, אבל אם זאת הייתה אני והייתי רואה את קתרין שלי, הייתי מתעלפת על המקום אז ככה שלא היה יוצא לי להגיד לה משו../images/Emo6.gif ועכשיו ברצינות../images/Emo9.gif תגידי להם שאת צופה בסדרה כבר הרבה זמן, ושאת מאוד אוהבת את הסדרה ואת הדמויות(אפילו אם זה לא נכון../images/Emo3.gif) ושמאוד אוהבים אותם בישראל ו..אממ זה בערך חח, מצטערת שלא יכולתי לעזור יותר :) וכיף לך שאת נוסעת!! הייתי עושה הכל בשביל לטוס יחד איתך../images/Emo7.gif

S c a r l e t t

New member
הייתי הורגת בשביל להיות איתך

אני מתה ללכת לאיזה מפגש מעריצים שלהם...מי יודע אולי כשאני אשתחרר (עוד 2000 שנה) אני בכל אופן בדיוק כמו שירן, שימי את האנטר, סוזן ורון מול הפנים שלי ואין סיכוי שבעולם שאני מצליחה להוציא מילה מהפה. אבל אחרי שתתאפסי על עצמך
אני פשוט הייתי אומרת להם שאני מעריצה של הסדרה כבר המון שנים, מאוד אוהבת אותם. וכמובן תזכירי להם שישראל היא מקום נפלא לצלם בו את סצינות החו"ל הבאות שלהם...!

S c a r l e t t

New member
וכמובן...

שאל תשכחי לצלם את כולם מכל פוזה אפשרית ומלא תמונות לכל המסכנים מאיתנו שנשארים בארץ...

sashkashurik

New member
תגידי מתי זה ואיפה?

אם זה בסן דייגו, אשמח גם להשתתף במפגש.
עד ל.א. לא בא לי להגיע...

S c a r l e t t

New member
זה באל.איי

גם להם לא בא להגיע אלייך כנראה
מה חדש איתך ועם אנג'י? אתן חסרות לנו מאוד

למעלה