שאלה לכולם...

taylor18

New member
שאלה לכולם...

אני יודעת שלא כתבתי בפורום הזה כבר שנים .. ובאמת שלא ראיתי היפים והאמיצים בערך חודש ובימים האחרונים ראיתי את כל הפרקים וכל כך הרבה דברים עיצבנו אותי...מאוד מענין אותי לדעת מה אתם חושבים (וביחוד לדעת אם יש אנשים פה שבכל זאת מסכימים איתי) בקשר לתורן- זה לא נראה לכם ממש מגעיל מה שהוא עושה? אני הבנתי את כל הקטע של ההצלחה וזה...אבל לוותר על המניות שלו בחברה? לעזוב את המשפחה שלו בשביל המתחרה שכל השנים גנבה מהם וממשיכה עם התעלולים העלובים שלה ? אישה שיודעת שבלי השם "פורסטר" היא לא שווה כלום ולא מסוגלת להצליח? אנשים שכל מה שעושים בחיים זה לרכל על הפורסטרים ? לדעתי זה עלוב ביותר!!! ביחוד בהתחשב בעובדה שתורן הוא הבן היחידי של אריק, כי הרי רידג' הוא לא הביולוגי. אני לא מאמינה שתורן עושה משהו כל כך אנוכי וחושב רק על עצמו ועל ההצלחה האישית שלו מבלי לחשוב לשניה אפילו על המשפחה שלו , על אבא שלו ואמא שלו בעיקר, שבנו עסק משפחתי בשבילו. לא יאומן פשוט למה תורן הפך- נשוי למזכירה ועובד אצל המתחרים. קונה את ספקטרה !!! פשוט עלוב לגמרי לטעמי ! ובקשר לאמבר- פשוט מ-ע-צ-ב-נ-ת ! וחוצפנית ! אני מודה שאני אוהבת מאוד את סטפני ואת איך שהיא מתערבת כי בדרך כלל אני מסכימה איתה והיא חמודה. אבל אמבר כל כך עצבנה אותי (וזה גם כזה עלוב איך שפתאום מתגלה חלון כזה שקוף בבית שלהם שרואים את כל הסלון ! מה כל אחד שעובר יכול לראות בדיוק מה קורה שם?אדיוטי לחלוטין.או איך שאמבר נכנסה לבית שלהם, פשוט פתחה את הדלת.ממש הגיוני) צלמה תמונה באה לברוק ועוד אומרת שהיא רוצה להגן עליה? איך היא לא מתבישת? איזה טמטום רציני! כל הכבוד לסטפני שהעיפה אותה ! היא כל כך חוצפנית עוד ממשיכה חדבר על כל הענין עם ברידג'ט אחרי שתומס כבר הלך. מה אכפת לה? מה זה ענינה?איזו חוצפנית! אני גם התלהבתי מאוד לראות סופסוף את תומס עושה משהו, מתגלה איזשהו אופי. אבל גם את זה, כמו לדעתי כל הסיפור ה"מרגש" שלו ושל אמבר, עשו לא טוב. רידג' דיבר אמבר דיברה ולא נתנו לו להשחיל מילה ! הוא בקושי אמר משהו על מה שקרה בין רידג לברידג'ט..פתאום אומר לאמבר שהם צריכים הפסקה..לא יודעת לדעתי הוא היה צריך לדבר יותר בסצינה הזאתי.. עכשיו, יותר מתמיד, אני פשוט שונאת את אמבר ובקשר לדיקן- שמתם לב שהוא נראה מנופח קצת? הפנים שלו והגוף שלו? קרה לו משהו? מישהו יודע? זה כל כך נורא מה שקורה לו, אני כל כך שונאת את מאסימו . הוא כל כך מזכיר לי את סטפנו עכשיו. כל השליטה הטוטאלית הזאת על החיים של אנשים. זה משגע אותי. העוזרת הזאת פשוט אישה רעה. מסכנה ג'קי (ודיקן כמובן) ודרך אגב, זאת הזדמנות טובה להגיד שנרשמתי למועדון מעריצים של היפים והאמיצים (מישהו פה רשום?) ואני כמעט בטוח כבר אהיה במפגש..שלמתי והכל.. (:) אשמח לתגובות עדי.

girlontop

New member
איך אני שמחה שהחלטת ללכת למפגש!

ברור לך שלפני הטיסה אנחנו מציידים אותך בהוראות וכמובן שאת חוזרת עם תמונות של כל הכוכבים ומעלה לפורום, נכון?
אוקיי, עכשיו למה שכתבת: אמבר הופכת להיות הדמות הכי לא ברורה והכי פתטית בסדרה. מה שאתם רואים זה רק קצת הקרחון ומכאן מתחילה התדרדרות מטורפת. סטפנו וסלסט אכן מרושעים. דיקן רחוק מלהיות מלאך, אבל אין ספק שה punishment doesn't fit the crime. אני עייפה מדי בשביל לכתוב נאום הגנה חוצב להבות על ת'ורן, אז אקצר. המשפחה של ת'ורן לא הכירה בכשרון שלו והעדיפה את רידג' על פניו. למעשה הם נישלו אותו מהעסק המשפחתי. ת'ורן ניסה את מזלו במקום אחר והצליח בענק. עכשיו פתאום הפורסטרים נזכרים בו ורוצים אותו חזרה, כי מה פתאום שהוא יצליח בחיים ועוד על חשבונם? ת'ורן לא חייב למשפחה שום דבר. היתה להם אפשרות לבחור בו, אבל אריק העדיף את רידג' הכשרוני, שהוכיח את נאמנותו למשפחה ולחברה כשניסה להדיח את אריק מראשות פורסטר, החברה שבנה במו ידיו. אריק בישל את הדייסה של עצמו ואני לא מרחמת עליו (טוב, קצת. לפעמים
). לעומת זאת, סאלי התייחסה לת'ורן כמעט תמיד כמו בן ואפשר בשקט לומר שהיחסים שלו איתה הם הרבה יותר קרובים מהיחסים שלו עם ההורים הביולוגים שלו. ת'ורן לא צריך להרגיש אשמה שהוא עובד בספקטרה. הוא לא צריך להרגיש אשמה בכלל, כי הוא רצה מאוד לעבוד בפורסטר, אבל פורסטר לא רצו אותו. עכשיו אריק נזכר שהוא רוצה אותו חזרה? tough!

לינה18

New member
בקשר לאמבר-גם אני ממש היתעצבנתי

עליה ועל מה שהיא עשתה בתרוץ פתטי לגמרי של "להציל את משפחתו של ריג'"-הדמויות בסידרה הזאת כבר לא יודעות להמציא תרוצים! ואני גם אהבתי את הסצנה שבה סטפני מעיפה אותה מהבית-כי הגיע לה! עכשיו-בקשר לת'ורן-בעניין הזה אני מסכימה עם טלי. הוא לא חייב למישפחה שלו שתמיד העדיפה את ריג' על-פניו שום נאמנות. הוא עזב כשהם בחרו בריג' על-פניו פעם נוספת ומאז הוא מצליח בספקטרה. אז שישאר בספקטרה. כי עליי כל ההבטחות של אריק וריג' שאם ת'ורן יחזור, המצב ישתנה לא עובדות. זה ברור שהם רוצים אותו שם. מסיבות אלה או אחרות. אבל זה גם ברור שאם הוא חוזר, הוא יהיה המפסיד הגדול בסיפור ובגלל זה עדיף לו לדעתי להישאר בספקטרה. מה שכן-סאלי חוצפנית לחלוטין לדרוש ממנו 50 מיליון. אחרי שהיא השיגה את השווי הנוכחי של החברה בזכותו? שהרי לפני שהוא הגיע היא לא היתה שווה כל-כך הרבה! לדעתי במקום לעשות לאריק חיים קשים בתחרות האחרונה, ת'ורן היה צריך לאיים קצת על סאלי ולהוריד את המחיר שהיא דורשת ממנו. בכל זאת, אם הוא יעזוב, היא זאת שתפסיד יותר מכל. כך שלדעתי, היא לא במצב המתאים לדרוש ממנו כל-כך הרבה כסף תמורת שותפות, כי בלעדיו היא ישר חוזרת לנקודת ההתחלה. ריג' כבר מזמן היה מבין את זה ומנצל את המצב לטובתו. חבל שת'ורן יותר מדיי נאמן לסאלי מכדי לחשוב ביתר פיקחות.

למעלה