שאלה לכולם ! עם איזה פאטצ' אתם משחקים? 5.05 5.0.2 או בלי פאטצ'?
D Death messiah New member 13/4/05 #1 שאלה לכולם ! עם איזה פאטצ' אתם משחקים? 5.05 5.0.2 או בלי פאטצ'?
S s a t o r i 7 9 New member 14/4/05 #3 ?? כשאתם מדברים על פאצ'ים? אתם מתכוונים לFOOTBALL או לCHAMPIONSHIP? ומהיכן ניתן להוריד אותם במידה ואתם מתכוונים לFOOTBALL?
?? כשאתם מדברים על פאצ'ים? אתם מתכוונים לFOOTBALL או לCHAMPIONSHIP? ומהיכן ניתן להוריד אותם במידה ואתם מתכוונים לFOOTBALL?
A Asify New member 14/4/05 #4 או באתר הרשמי או בmanagersnet www.managersnet.net- הישראלי www.footballmanager.net
E eyalpolan New member 15/4/05 #6 5.0.2 ההבדל בינו לבין הבלי פאטצ' הוא עצום לדעתי. השיפור היה גדול ומשמעותי בעיקר בכל מה שקשור למשחק עצמו- הרבה יותר מציאותי, שחקנים לא מחטיאים כל כך הרבה, אין מספר מצבים ענק כמו שהיה לפני הפאטצ' הזה. הייתי כל כך מרוצה שאני מעדיף כבר לא לנסות את 5.0.5
5.0.2 ההבדל בינו לבין הבלי פאטצ' הוא עצום לדעתי. השיפור היה גדול ומשמעותי בעיקר בכל מה שקשור למשחק עצמו- הרבה יותר מציאותי, שחקנים לא מחטיאים כל כך הרבה, אין מספר מצבים ענק כמו שהיה לפני הפאטצ' הזה. הייתי כל כך מרוצה שאני מעדיף כבר לא לנסות את 5.0.5
P positive energy New member 17/4/05 #7 אני אעבור ל5.05 אחרי שאני אסיים את השמירה הנוכחית שלי, שיש בא מלא באגים