שאלה לכולם

s h o n 2

New member
שאלה לכולם

משהוא יכול לענות ולהיות אמיתי/אותנתי עם עצמו ולהגיד למה באמת הוא חושב שהוא סינגל. למרות שסינגל זה מוסג זמני, אנחנו מקדישים לזה המון מחשבה ואפילו משתייכים לתת קבוצה שנקראת סינגלס. קשה לי להאמין שמשהוא רוצה באמת להיות סינגל. אז........למה כל אחד מאיתנו סינגל? אני מאמין שאני הייתי תקופה ארוכה לא מסוגל להתחייב באמת ולכן היום אני סינגל. האמת היא שאני לא ממש יודע איך לטפל בזה או אולי אני צריך לתת לזמן לעשות את שלו.

galgal0ne

New member
אז ככה

להיות סינגל זה באמת שלא דבר רע, לפחות לא בעיניי, אני נהנית מזה, ומחוסר המחויבות. זה ברור גם לי, ואני מניחה שלכולם, להיות סינגל כמו כל דבר אחר בחיים יש פלוס ויש מינוס, המינוס, שלפעמים לא כל כך כייף להיות לבד... זה קורה. ולתשובה שאותה חיפשת: אני עוד לא מצאתי אף אחד שהא טוב מספיק בשבילי. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מלכת העולם far from it ואני באמת חושבת, שלכל סיר יש מכסה, ולא צריך להתפשר... ועם המנטרה הזו אני יוצאת לדרך, וכשיוצאים עם מישהו, תוך דייט אחד אפשר לדעת עם "זה זה" או לא... בוא רק נגיד שבשנה ומשהו האחרונות שהייתי סינגל, לא היו לי הרבה סקונד דייטס.
אני לא רואה למה זה מצריך טיפול. תסתכל על חצי הכוס המלאה, ותהנה מחיי הרווקות (וההוללות) כל עוד אתה יכול.

Nogi23

New member
חייבת להאיר/להעיר על משפט אחד:

"תוך דייט אחד אפשר לדעת עם "זה זה" או לא.." אז, זהו שלא תמיד... אני והבעל הכרנו בערך שנה לפני שהתחלנו לצאת, הוא חיזר בלהט, אני חשבתי שזה "ממש לא זה", ורק אח"כ הבנתי איזה אוצר נקרה בדרכי... בקיצור - love at first sight זה רעיון נחמד - לסרטים, לא לחיים האמיתיים!

kit k@t

New member
אני אישית,

לא הייתי סינגל המון המון זמן... ועכשיו אני סינגל בערך חודש, וממש לא רע לי עם זה. למען האמת די טוב לי. לא יודעת עד כמה אני רוצה חבר עכשיו. קאט

airdene

New member
זה מצב הצבירה היחידי עבורי

וידעתי את זה כבר בגיל 22. אני לא מסוגל לחיות עם אדם נוסף, מקסימה ומדהימה ככל שתהא. זה כנראה דפקט המובנה אל בתכנת ההפעלה שלי, אבל - בשקלול כל המשתנים אני מעדיף לקום רוב הבקרים לבד. אני לא מחבב מעורבות רגשית חסרת גבולות, ואני ממש לא בעניין להוליך שולל אף אחת. לכן כאשר הנושא עולה, (והוא בטוח עולה לדיון) אני מסביר בכנות מהי עמדתי, בשלב הזה בדרך כלל רובן של בנות הזוג (שאולי חשבו בסתר ש'לתקן' אותי תהיה משימה אפשרית) מבינות שחבל על זמנן וממשיכות הלאה.

galgal0ne

New member
אני מניחה שטוב לך כמו שאתה

וזה ממש מצויין, שלא תבין אותי לא נכון, גם אני נהנית מהלבד שלי, ואני לא בטוחה איך הייתי מתמודדת עם משהו אחר עכשיו, למורת שזה כבר קרה, וזה היה טבעי לחלוטין. בנות, תמיד חושבות שהן יכולות לשנות את העולם, ואם לא, לפחות את בני הזוג... כזו אני, לעיתים רחוקות מצליח, רוב הזמן, אני אתפשר או אמשיך הלאה, תלוי כמה אני אוהבת אותך

Mירב

New member
יכול מאוד להיות

כי גם לי יש תכונות דומות לחלק מהדברים שהזכרת כאן לגבי עצמך. השאלה היא מה גורם לאנשים להיות ככה? כנראה שאצל כל אחד זה אינדיבידואלי. מה שבטוח זה, שלא הייתי כותבת בפורום כזה, את הסיבות שלי...

s h o n 2

New member
תודה על שיתוף הפעולה, אבל.....

לי קשה לקבל את זה שלאנשים טוב בסינגל , לפחות לא לטווח ארוך. אני מאמין שמיום שנולדנו אנחנו מחפשים תשומת לב וחיבה, לקבל או לתת. וכשהתבגרנו נוסף אלמנת המין. לדעתי אם ארדן מכיר מצב צבירה אחד זה לא אומר שלא קיימים מצבים אחרים ושבהם הוא יכול למצות את עצמו כולל ריגשית. לדעתי כל יום שעובר ובו אנחנו לא נאהבים או אוהבים או עושים אהבה (ולא רק סטוץ) הוא בזבוז. אישית היו לי סטוצים ועל הרבה אחרים ויתרתי. נהנתי תמיד יותר עם בנות זוג שאהבתי.

Mירב

New member
או! חיכיתי שתחזור

אז תגיד - בן כמה אתה, באמת? אני שואלת כי לגיל, לדעתי, יש השפעה גדולה מאוד על המחשבות שלנו על מצב ה"סינגליות". באמת!

Mירב

New member
אני מ"ישראלים בחו"ל"... חחח

טוב, נו, אני מערבות השלג האיסופיות של פרבריה הצפון-מערביים-הרחוקים של Chicagoland... ואתה??

airdene

New member
שון, כולנו שונים אחד מן השני

אם לא שמת לב, והמינוני תשומת הלב ושאר הירקות להם אנו זקוקים גם הם משתנים אצל כל אחד מאיתנו. 'קשה לך לקבל' ?... תנוח דעתך שון, חוויתי גם את החיים ביחד, עם אהבה או רק מטעמי נוחות. הבחירות שלי נעשו עפ"י המתאים לי ולי בלבד. אתה מרגיש שחייך ללא אהבה מבוזבזים, אני משתתף בצערך ומאחל לך התאהבות מהירה לתיקון המצב
רק תסביר לי מי זו אלמנת המין ומי המנוח ???
D

s h o n 2

New member
סינגל זה לא אופי, זה:.....

מגבלה זמנית....או..קצר במוח ובנפש.....או... שלב ביניים.....או... מצב כרוני שדרוש לו טיפול מתמשך וצמוד. אני לא משמיץ כי גם אני סינגל ! אבל כל החיים היו לי חברות לתקופות ארוכות, העניין הוא שתמיד לפני חתונה (מחוייבות) התקפלתי....תמיד מצאתי תרוץ כזה או אחר, היום אני יודע שהיו לי המון תרוצים כי לא הייתי מוכן למחוייבות מסיבה כל שהיא. בלב אני מאמין שלכל אחד יש זיווג משמים בדיוק כמו שלכל סיר יש מכסה! העיניין הוא העיתוי.

Mירב

New member
דווקא יש לי איזה סיר בלי מכסה

ויש לי גם סיר עם שני מכסים!
נראה לי שאולי אתה מתגעגע לאיזו אקסית מיתולוגית שהסתבר לך שכיום היא נשואה פלוס?...

למעלה