שאלה לכולם

R O N Y1

New member
רובין לא צריך להתייאש

למה לא חשבת הפוך למה הוא שתק ולא דיבר איתך בנסיעה?? למה אתה חייב ליזום?? רובין יצא לנו לדבר הרבה לא? ואם אני זוכר אתה לא מגמגם כבד אפילו כייף לדבר איתך אז אתה לא צריך לדאוג . תיראה לפרסם ולומר שאתה מגמגם בכל שיחה אני לא ממליץ לא סתם כתבתי על חנן ואישתו יש גם הורים שמקללים בנשק יום הדין תיראה אתה לא טיפש אם אתה לא בוטח באותו אחד זכותך יכול להיות שאתה בוטח באחרים. אולי סהר לא מכיר את ההרגשה שאתה מנצח משחק כדור סל מגיע אליך שחקן יריב ואומר לך "יא מגמגם גגג".וכמו שהוא מכניס לך חרב בלב והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה איתך ואתה חסר אונים וכל מה שאתה רוצה שהוא יפסיק לקרא לך מגמגם ומסתכל אולי אף אחד לא שמע אותו. ואני לא מדבר על חרב שקורעת את המורל למי שלא מבין!!!! אני בשביל להגיע לפיסגה סבלתי יזע דם והרבה דמעות המון השפלות ושלא ילמדו אותי מה זה מורל !!!!!! רוני ולכל יפי הנפש אם רוצים לנצח את הגימגום צריך להסתכל לו בעיניים

stkachov

New member
רוני

תפסיק עם ההכללות. יכול להיות שפשוט לך היו כאלה חברים, אבל זה לא אומר שזה מאפיין. אני הרבה פעמים רבתי והסתכסתי עם חברים שלי, והם אף פעם לא העזו להגיד לי משהו על גימגום. כמו שאני לא העזתי להגיד למישהו שאבא שלו התאבד בגיל 3 או אמא שלו אלכוהוליסטי. יש דברים שפשוט לא נוגעים בהם. רוב האנשים(שאני מכיר לפחות) מבינים זאת מצויין.

למעלה