שאלה לכולם איזה דמות אתם הכי אוהבים מהסדרה????????
ש שלמונזה New member 26/8/04 #2 אני חושבת שזה קצת ברור ../images/Emo168.gif מידי לגבי... מייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכולה לראות את הסדרה בלעדיו!!! (לא אוהבת את העונות עם צ'ארלי שין)
אני חושבת שזה קצת ברור ../images/Emo168.gif מידי לגבי... מייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכולה לראות את הסדרה בלעדיו!!! (לא אוהבת את העונות עם צ'ארלי שין)
V vitamin P New member 26/8/04 #3 מייק וסטוארט מה שיפה בסדרה שכל אחת דמות שרוטה כזאת כמו ראש העיר או כל מיני מייק אוהב את הכוח שלו והוא מגניב כזה שיש לו כח עם הדיבורים האלה שלו
מייק וסטוארט מה שיפה בסדרה שכל אחת דמות שרוטה כזאת כמו ראש העיר או כל מיני מייק אוהב את הכוח שלו והוא מגניב כזה שיש לו כח עם הדיבורים האלה שלו
ש שלמונזה New member 26/8/04 #4 אם בוחרים 2 דמויות אז... ../images/Emo168.gif אני לא רוצה להזניח את פולי!!! הוא קורע אותי כל פעם מחדש, פשוט ענק!
אם בוחרים 2 דמויות אז... ../images/Emo168.gif אני לא רוצה להזניח את פולי!!! הוא קורע אותי כל פעם מחדש, פשוט ענק!
A axnholic New member 28/8/04 #9 מה עם קרטר? ג'יימס? ניקי? רנדל? אני אוהב את כולם (לא אמרנו שאפשר לבחור כמה?)
K Kippi S New member 28/8/04 #10 הסדרה בנויה מכולם אבל להרבה אנשים בכל זאת יש דמויות שהם אוהבים יותר...